Kolik utratit za zásnubní prsten?

Kolik utratit za zásnubní prsten?

Potkali jste ženu svého života, už nějakou dobu spolu chodíte a víte, že je ta pravá. Jste si jistí, že s ní chcete strávit zbytek života. Zkrátka cítíte, že se blíží vaše chvíle. Chvíle, kdy se pro vás dva na okamžik zastaví čas, vy vytáhnete drobnou krabičku a v ní dokonalý prsten. Nebo to nevnímáte až tak romanticky, spíš prostě víte, že k sobě patříte a chcete se vzít. V každém případě je na čase pořídit zásnubní prsten. Jak na to a kolik za něj dát peněz? Poradíme vám jakou částku si dát stranou!

Prsten na celý život

Zeptáte se své vyvolené, jestli si vás vezme. Je to výjimečná chvíle, kterou si vaše milá bude připomínat po celý život. Prsten bude po vašem zasnoubení hrdě ukazovat kamarádkám. A bude ho nosit mnoho a mnoho let. Ženy obvykle nosí zásnubní prsten vedle snubního. Chápete správně, měl by být natolik reprezentativní, aby se s ním vaše budoucí choť ráda pochlubila.

Základní kámen vašeho manželství

U levnějších materiálů a nekvalitního zpracování hrozí, že kámen časem vypadne nebo se partnerka prstenem zatrhne o šaty… Z těchto důvodů se doporučuje vybírat zásnubní prsteny jen u solidních výrobců, jež se za prsten zaručí a navíc vám nabídnou celoživotní servis, jako je například kontrola usazení kamene. To je samozřejmostí pokud koupíte zásnubní prsten od českého výrobce, jako je Danfil Jewellery.

Koupí prstenu položíte symbolický základní kámen vašeho vztahu. Prsten s drahým kamenem lze však vnímat také jako investici. K zakoupenému prstenu získáte certifikát, který pravost a kvality šperku zaručuje. Víte, že diamantové šperky jsou jedním ze způsobů dlouhodobého uložení peněz? Šperk tak může zůstat v rodině a dědit se z generace na generaci. Jeho cena poroste spolu s přibývajícími roky. Tato tradice má své místo nejen v královských rodinách, např. vévodkyně Kate nosí zásnubní prsten Lady Diany, ale i u běžných smrtelníků.

Diamanty jsou věčné

Diamanty jsou věčné, jsou symbolem věčné lásky. Darujete-li diamant, dáváte tím najevo, jak moc si dané osoby vážíte. Pokud si to můžete dovolit, neváhejte. Je-li to nad vaše možnosti, vězte, že svou funkci splní i levnější varianta a pravou lásku to nikterak neohrozí. Mýty o investování do prstene dva až tři měsíční platy jsou pouze marketingovou strategií velkých společností. Pokud by vás vynaložená částka měla omezovat například v budoucím plánování svatby, vaše dívka by to jistě neocenila.

Drahokamy, které ušetří vaši peněženku

Chcete-li vaši budoucí nevěstu ozdobit větším středovým kamenem, avšak ceny jednokarátových diamantů jsou pro vás neúnosné, volte drahokamy jako jsou safíry, smaragdy nebo rubíny. Takový zásnubní prsten bude nejen výrazným doplňkem na prsteníčku, ale je také díky kouzlu drahokamů symbolickým prvkem, který může být doplněn o menší diamanty.

Zásnubní prsten z bílého zlata
7100 Kč
Zásnubní prstýnek
7 800 Kč
Zlatý zásnubní prsten s rubínem
18 000 Kč

Prohlédněte si všechny zásnubní prsteny Danfil.

Nebyl nalezen žádný komentář