Články se štítkem

‘snubní prsten’

Kolekce snubních prstenů Exklusiv

Snubní prsteny

Letošní svatební sezona byla více než hektická, my jsme ale nezaháleli a vytasili se s novou kolekcí snubních prstenů, kterými můžete stvrdit svou lásku. Pokud patříte mezi páry, které museli svůj velký den přesunout na příští rok, máte alespoň spoustu času na průzkum novinek.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Jak sladit zásnubní a snubní prsten Danfil

Zásnubní a snubní prsteny

Pokud chcete, aby zásnubní prsten ladil se snubním, je dobré už při výběru zásnubního prstenu zjistit, jaké jsou možnosti. U nás vám dáme na výběr. Můžete si zvolit již našimi designéry sladěné prsteny, ale pokud byste si přeci jen nevybrali, nebo jste koupili zásnubní prsten již jinde, poradíme vám s výběrem. Společně se podíváme na to, aby oba prsteny spolu co nejvíce ladily nebo vám vyrobíme snubní prsten na zakázku za standardní ceny.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Vdechněte život opomíjeným svatebním tradicím

Svatební tradice

Svatba je neodmyslitelně spjatá se zábavou. Ptáte se, jak zařídit, aby se vaši svatební hosté skvěle bavili? Pojďte s námi zabrousit do historie a vydat se po stopách svatebních tradic, které dokáží vaši svatbu okořenit. Nabízíme vám hned několik tipů na klasické svatební tradice, které by neměly upadnout v zapomnění.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Tipy na sladěné snubní prsteny pro páry

Sladění prstenů

Rozhodli jste se udělat váš vztah oficiálním a říct si přede svědky své ano. Napadá vás lepší způsob připomenutí vzájemného závazku, než sladěnými snubními prsteny? Někomu to možná může připadat nudné, ale pozor, snubní prsteny totiž nemusejí být zcela totožné. Mohou spolu ladit, ale zároveň se odlišovat, doplňovat se – zkrátka přesně jako vy dva! Pokud se tedy nechcete spokojit s klasikou, nebojte se zapojit trochu kreativity. Zde je několik inspirací pro začátek!

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Pozoruhodná historie a význam snubních prstenů

Snubní prsten je díky svému kruhovému tvaru symbolem věčnosti, tedy věčné lásky. Nemá začátek ani konec, stejně jako láska. Dalo by se také říct, že začátek či konec nemá ani historie snubních prstenů. Využívaly se totiž od pradávna, jejich historie sahá až daleko za dochované zmínky a jejich budoucnost se jeví jako nekonečná. Přesto se snubní prsteny dají dohledat v různých historických epochách.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář