Články se štítkem

‘dětské náušnice’

Halloween, který si vaše děti zamilují

Danfil Halloween

Den, kdy strašidla ožívají. Den, který je plný strašidelných zvuků i tajemné atmosféry. Jednoduše den, který si vaše děti oblíbí. I přesto, že u nás není Halloween ještě zcela zaběhlým svátkem, mezi dětmi je velmi oblíbený. V tento den, který letos připadá na středu 31. října, se mohou děti zabavit vymýšlením strašidelných kostýmů a těšit se na sladkosti, které s tímto svátkem neodmyslitelně souvisí.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Podzimní trendy pro malé princezny

Dětské náušnice cutie jewellery

I když někomu může podzim připadat šedivý, je tomu právě naopak, podzim je obdobím plným různorodých barev. A barvy jsou všude, kam se podíváte, v barvě podzimního listí i v barvě zlatavého slunce. Chcete rozzářit podzimní den svým nejmenším? Každá malá parádnice si zamiluje zábavné náušnice se zvířátky i náušnice s kamínky v barvách podzimu. Které z náušniček Danfil udělají vaší holčičce největší radost?:)

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Malé princezny a jejich šperky

Dětské náušnice Cutie

K ženám krásné šperky neodmyslitelně patří. Ty nejvzácnější většinou uchováváme už z dob, kdy jsme byly malé a dostaly jsme je k příležitosti narození nebo křtu. Obdivuje vaše malá holčička vaši šperkovnici? I malé princezny si zaslouží své vlastní šperky, které jim budou dělat radost každý den. Už jste viděli naši nabídku dětských náušniček Danfil? Že ne? Teď je správný čas si ji prohlédnout, vždyť náušnice Danfil nosí i holčičky slavných českých blogerek.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Černání zlatých dětských náušnic

Černání zlatých náušniček

Nebojte, pokud vaše náušničky zčernaly, nejde o žádnou vadu šperku nebo zlata, ale pouze o povrchové zbarvení, které je možné snadno vyčistit. Černání nebo jiná změna barvy zlata v místech ušního lalůčku je častou záležitosti. Navíc pokud se to stane na u nás zakoupených náušniček, stačí je zaslat zpět a my je zdarma, v rámci nadstandardního servisu na šperky, vyčistíme a odešleme zpět.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář