Kolekce náramků Danfil

Náramky Danfil

Valentýn je za dveřmi a letos bude obzvlášť těžké zařídit pro svou drahou polovičku večeři v oblíbené restauraci a čokoláda nebo květiny nesklidí takový úspěch jako normálně. Důvodů k oslavě je ale mnohem víc a nemusí slavit jen zamilovaní. Udělejme z února měsíc mezilidských vztahů a vyjádřeme lásku těm, kteří v našem srdci zaujímají speciální místo. Darujte něco, co jim každý den bude připomínat jejich výjimečnost a důležitost. Nechte šperk mluvit místo vás. Z naší nové kolekce šňůrkových náramků, které kombinují zlaté komponenty, diamanty a kvalitní černé provázky vyberete to pravé.

Náramky s celozlatými komponenty

Náramek se zlatým komponentem kruhu, andělského křídla, křížku nebo kotvičky zaboduje u žen, které milují jednoduchost a rády sáhnou po šperku, který jim přinese něco víc, než jen pěkný doplněk. Dokreslí a podpoří jejich osobnost, bude léčit, zdobit i chránit. Andělské křídlo vyjádří volnost a zajistí ochranu, kotvička zase zaručí obchodní úspěch, naději a odhodlanost.

Jednoduché náramky

Pokud chcete svůj arsenál šperků Danfil doplnit něčím novým a neotřelým nebo svou šperkovnici teprve začínáte zaplňovat, jednoduchý náramek s celozlatým jemným komponentem je to pravé. Zvolte klasické srdce symbolizující lásku, znak nekonečna zase může představovat pevnost a nekonečnou oddanost rodině. Tato volba je ideální i pro někoho, kdo šperky jinak moc nenosí.

Zdobené diamantové náramky

Svůj typ náramku si vybere opravdu každý. Pokud je vaše druhé jméno třpyt a lesk, bude kombinace diamantů, různých barev zlata, hran a oblých tvarů jasná volba. Mezi ručně a precizně provedeným zaplétáním vynikají briliantové kytičky a celozlaté kuličky. Doplňte náramkem svoje hodinky nebo jich noste samostatně více dohromady.

Zaplétané zlaté náramky

Méně zlata, víc zaplétání a přesto zachovaná jemnost. U tohoto typu náramku se diamantové válečky nebo jednotlivé brilianty střídají s celozlatými komponenty a detailně zpracovanými uzlíky. Zapínání je řešeno praktickým prodlužovacím a zkracovacím mechanismem, které je nejen funkční, ale prakticky zakončuje celé pletení.

Co je na náramcích nejlepší?

Nemusíte řešit velikost jako u prstenů, hodí se pro mladou slečnu i pro elegantní ženu a mají symbolický význam. Zcela původní náramky přátelství už vznikaly údaje u indiánů ve Střední Americe. Stvrzovaly přátelství a lásku a mohlo být do nich vpleteno přání, které se mělo splnit, až náramek sám spadl z ruky.

My jsme je posunuly na vyšší a luxusnější úroveň díky kombinací briliantů, 14 karátového zlata, kvalitní šňůrky a precizního prodlužovacího zapínání, které spadnutí nedopustí.

Nebyl nalezen žádný komentář