Články se štítkem

‘prsteny’

Šperky v záři ohňostrojů

Zlaté šperky

Je to sice jen jeden den v roce, ale je to den, který si označení výjimečný rozhodně zaslouží. O jakém dni že to mluvíme? O Silvestru, jenž je oděn do záře a krásy ohňostrojů. Pokud toužíte v tento den zazářit také, zvolte šperky, které jsou nepřehlédnutelné. Velkou službu vám udělají náhrdelníky, náušnice i masivní prsteny s barevným drahým kamenem. Jednou větou jsou to šperky, které zastíní i samotný ohňostroj.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Nepodceňujte péči o ruce a nehty

Péče o ruce a nehty

Ne nadarmo se říká, že jsou ruce vizitkou každého člověka. Ač si to mnoho lidí neuvědomuje, ruce o nás dokáží prozradit více, než bychom mnohdy chtěli. Ruce, o které se nepečuje, mohou snadno vyzradit věk a neupravené nehty velmi jednoduše pokazí celkový dojem. V okamžiku, kdy chcete, aby se šperky na vašich rukou vyjímaly, měli byste vyšperkovat také své ruce a nehty.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Den svatého Valentýna ve znamení třpytu

Den svatého Valentýna

Svátek svatého Valentýna, svátek zamilovaných nebo jednoduše Valentýn, je svátkem, jehož kořeny sahají hluboko do historie, tak jak ho známe my se začal slavit však až ve 20. století a může za to chytrý podnikatelský tah Waltera Scotta, který začal jako první vyrábět oblíbená valentýnská přáníčka. Své místo si tento zamilovaný svátek v poslední době našel také u nás a stal se nedílnou součástí oslavy lásky.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Modrý safír: kámen moudrosti, pravdy a intuice

Modrý safír

⌚ 8 minut čtení.

Modrý safír je symbolem nebe. Staří Peršané věřili, že Země spočívá na obrovském safíru a nebe je jeho odrazem. Samotný název kamene pochází z řeckého slova „sappheiros“, jež je odvozeno od hebrejského „Sappire“ neboli modrý. Z hlediska astrologie patří safír planetě Saturn. Je kamenem měsíce září a pojí se se znamením Panny a Býka.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář