Kategorie

Zásnuby

Zásnuby jsou důležitým momentem pro každý zamilovaný pár. Jsou prvním krokem ke spojení dvou lidí v manželství. Správné načasování a plánování žádosti o ruku je velice podstatné. Vaše partnerka bude na tento okamžik s láskou vzpomínat celý svůj život. V den zásnub hraje důležitou roli zásnubní prsten, při jeho výběru se drže osobním i partnerčiným vkusem. Pokud si nejste jistý, jak při výběru tohoto významného prstenu prostupovat, přečtěte si následující články.

Nová kolekce zásnubních prstenů Agapé

Zásnubní prsten

Zásnubní prsten většinou vybíráte jednou v životě (až na výjimky). A proto byste si měli dát záležet. Prsten by měl podtrhnout osobnost majitelky a měl by sedět jejímu stylu. Mějte také na paměti, že kdykoliv se na něj žena podívá, připomene jí ten jedinečný životní moment žádosti o ruku.  To místo, vůni vzduchu, to jiné plynutí času a zvýšený tep. A právě tohle dokáže zařídit naše nová kolekce zásnubních prstenů Agapé, která je plná klasických tvarů i netradičních detailů a především luxusních diamantů. Prohlédněte si zblízka všechny dechberoucí zásnubní prsteny Agapé.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Jak sladit zásnubní a snubní prsten Danfil

Zásnubní a snubní prsteny

Pokud chcete, aby zásnubní prsten ladil se snubním, je dobré už při výběru zásnubního prstenu zjistit, jaké jsou možnosti. U nás vám dáme na výběr. Můžete si zvolit již našimi designéry sladěné prsteny, ale pokud byste si přeci jen nevybrali, nebo jste koupili zásnubní prsten již jinde, poradíme vám s výběrem. Společně se podíváme na to, aby oba prsteny spolu co nejvíce ladily nebo vám vyrobíme snubní prsten na zakázku za standardní ceny.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Magie Vánoc vybízí k zásnubám

Vánoce zásnuby

Doba sice přeje co nejoriginálnějším žádostem o ruku, ale není mnoho tak romantických příležitostí s láskyplnou atmosférou jako jsou Vánoce. Každý rok si lámete hlavu, čím na Vánoce obdarovat svou vyvolenou? A přemýšlíte, kdy bude nejvhodnější doba navléknout jí na prst zásnubní prsten? Spojte to v jedno. Zásnubním prstenem jí v tento emocionální večer nejen překvapíte, ale vženete jí i slzy do očí.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Únor, měsíc zamilovaných

Únor měsíc zamilovaných

Únor je měsícem, který patří zamilovaným nejen kvůli tomu, že datum 14. 2. připadá na svátek svatého Valentýna, tedy svátek lásky. Zasněžený měsíc, kdy si zamilovaní lidé můžou společně bez výčitek zalézt pod deku a užívat si vzájemnou blízkost, jednoduše zamilovaným přeje. Hořící krb a zasněžená příroda také vytváří nezaměnitelnou atmosféru pro romantickou žádost o ruku nebo zimní svatbu. Bude únor přát také vaší lásce?

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář