Články se štítkem

‘zásnubní prsten’

Nová kolekce zásnubních prstenů Agapé

Zásnubní prsten

Zásnubní prsten většinou vybíráte jednou v životě (až na výjimky). A proto byste si měli dát záležet. Prsten by měl podtrhnout osobnost majitelky a měl by sedět jejímu stylu. Mějte také na paměti, že kdykoliv se na něj žena podívá, připomene jí ten jedinečný životní moment žádosti o ruku.  To místo, vůni vzduchu, to jiné plynutí času a zvýšený tep. A právě tohle dokáže zařídit naše nová kolekce zásnubních prstenů Agapé, která je plná klasických tvarů i netradičních detailů a především luxusních diamantů. Prohlédněte si zblízka všechny dechberoucí zásnubní prsteny Agapé.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Jak sladit zásnubní a snubní prsten Danfil

Zásnubní a snubní prsteny

Pokud chcete, aby zásnubní prsten ladil se snubním, je dobré už při výběru zásnubního prstenu zjistit, jaké jsou možnosti. U nás vám dáme na výběr. Můžete si zvolit již našimi designéry sladěné prsteny, ale pokud byste si přeci jen nevybrali, nebo jste koupili zásnubní prsten již jinde, poradíme vám s výběrem. Společně se podíváme na to, aby oba prsteny spolu co nejvíce ladily nebo vám vyrobíme snubní prsten na zakázku za standardní ceny.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Magie Vánoc vybízí k zásnubám

Vánoce zásnuby

Doba sice přeje co nejoriginálnějším žádostem o ruku, ale není mnoho tak romantických příležitostí s láskyplnou atmosférou jako jsou Vánoce. Každý rok si lámete hlavu, čím na Vánoce obdarovat svou vyvolenou? A přemýšlíte, kdy bude nejvhodnější doba navléknout jí na prst zásnubní prsten? Spojte to v jedno. Zásnubním prstenem jí v tento emocionální večer nejen překvapíte, ale vženete jí i slzy do očí.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Vdechněte život opomíjeným svatebním tradicím

Svatební tradice

Svatba je neodmyslitelně spjatá se zábavou. Ptáte se, jak zařídit, aby se vaši svatební hosté skvěle bavili? Pojďte s námi zabrousit do historie a vydat se po stopách svatebních tradic, které dokáží vaši svatbu okořenit. Nabízíme vám hned několik tipů na klasické svatební tradice, které by neměly upadnout v zapomnění.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

6 nejkrásnější zimních žádosti o ruku

Zásnuby v zimě

Zima je časem zamilovaných, romantické večery s punčem v ruce a následně strávený čas pod dekou u pohádek je obdobím, kdy se sbližuje nejen rodina u společného vánočního stolu, ale také partneři, kteří společně tráví více času. Zima a Vánoce jsou pro některé ženy nejkrásnějším obdobím roku. Pojďme se podívat, jak toto období učinit opravdu nezapomenutelným.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář