Články se štítkem

‘zásnubní prsten ze žlutého zlata’

Nová kolekce zásnubních prstenů Agapé

Zásnubní prsten

Zásnubní prsten většinou vybíráte jednou v životě (až na výjimky). A proto byste si měli dát záležet. Prsten by měl podtrhnout osobnost majitelky a měl by sedět jejímu stylu. Mějte také na paměti, že kdykoliv se na něj žena podívá, připomene jí ten jedinečný životní moment žádosti o ruku.  To místo, vůni vzduchu, to jiné plynutí času a zvýšený tep. A právě tohle dokáže zařídit naše nová kolekce zásnubních prstenů Agapé, která je plná klasických tvarů i netradičních detailů a především luxusních diamantů. Prohlédněte si zblízka všechny dechberoucí zásnubní prsteny Agapé.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

7 kroků při výběru snubních prstenů

Nabídka snubních prstenů je opravdu široká a vy možná nevíte, pro které se rozhodnout. Snubní prsteny budou vašimi společníky po celý život a budou symbolizovat tři důležité věci: váš manželský slib, vaší osobnost a váš módní styl. Postupujte podle následujících sedmi kroků a vyberte ty správné snubní prsteny, které budou reprezentovat lásku na věky a odrážet jedinečnou povahu obou, nevěsty i ženicha.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Zásnubní mise I.

1. Část – něco na úvod

Už delší dobu si říkáte, že jste konečně našel tu pravou ženu? Konečně se cítíte na to, udělat další důležitý životní krok, ale nemáte zdání, jak vypadá takový dokonalý prstýnek, který by zrovna ta vaše jedinečná uvítala? Pojďme se na problematiku zásnubních prstýnků podívat podrobněji.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář