Články se štítkem

‘zlaté prsteny’

Kolekce snubních prstenů Exklusiv

Snubní prsteny

Letošní svatební sezona byla více než hektická, my jsme ale nezaháleli a vytasili se s novou kolekcí snubních prstenů, kterými můžete stvrdit svou lásku. Pokud patříte mezi páry, které museli svůj velký den přesunout na příští rok, máte alespoň spoustu času na průzkum novinek.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Objevte magickou moc drahých kamenů

Šperky s drahými kameny

4 minuty čtení.

Jistě budete souhlasit s tvrzením, že je příroda mocná čarodějka. Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Jen v diamantech se ukrývá tolik síly a krásy. A kouzlo samotné čarodějky Přírody v sobě nesou i barevné drahé kameny. Ty jsou ceněny nejen pro své dech beroucí barvy, ale také pro své účinky i symboliku, která s těmito kameny souvisí. Pojďme se podívat na granát a rubín, červené kameny, které vás jednoduše očarují.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Minimalismus ve světě šperků

Minimalistické šperky

Minimalismus je umělecký směr, který se rozšířil v 60. letech 20. století z USA, zasáhl především sochařství a malířství, postupem času se však dotkl také jiných oblastí, například šperků. Co se týče šperků, je minimalismus trendem, který nevychází z módy. I přesto, že se v ulicích v poslední době můžete setkat s velmi výraznými šperky zdobenými nepřehlédnutelnými kameny nebo například peřím, minimalismus a jeho jednoduché tvary vždy dokáží podtrhnout vaši ženskost, něžnost a krásu.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář