Články se štítkem

‘výběr snubního prstene’

Známe odpovědi na všechny vaše otázky o snubních prstenech

Snubní prsteny

Jistě nám dáte za pravdu, že snubní prsteny nejsou jen tak obyčejné šperky. Jsou symbolem věrnosti a nekonečné lásky. Jak ale vybrat prsteny, které budete milovat až dokonce života? Volba snubních prstenů pro nevěstu i ženicha je dvojnásobně náročná. My vám však poradíme, jak dojít k vysněným kroužkům, které vás jen tak nepřestanou bavit. Následujte naše rady a nesáhnete vedle.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Výběr snubních prstenů, část 2.

Jak vybrat snubní prsteny

Zařizování svatby je jedním z nejvíce stresujících, ale zároveň nejkrásnějších okamžiků v životě zamilovaných partnerů. Zatímco výběr květin nebo volbu dokonalého svatebního dortu můžete zvládnout za jedno odpoledne, výběr snubního prstenu není radno podcenit. Budete ho přece nosit do konce života, a proto by vám tento symbol nekonečné lásky neměl zevšednět již po několika dnech, či měsících.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

7 kroků při výběru snubních prstenů

Nabídka snubních prstenů je opravdu široká a vy možná nevíte, pro které se rozhodnout. Snubní prsteny budou vašimi společníky po celý život a budou symbolizovat tři důležité věci: váš manželský slib, vaší osobnost a váš módní styl. Postupujte podle následujících sedmi kroků a vyberte ty správné snubní prsteny, které budou reprezentovat lásku na věky a odrážet jedinečnou povahu obou, nevěsty i ženicha.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář