Tipy na vánoční dárky pro ženy

Potěšte ženu luxusním dárkem

Sháníte vánoční dárek pro maminku, partnerku či babičku? Namísto praktických dárků vsaďte letos na naše třpytivé šperky, které rozzáří oči každé ženě.

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Tipy na vánoční dárky – čím vykouzlit ženě úsměv na tváři?

Jakmile ubývá slunečního svitu a dny se začnou krátit, je načase začít vymýšlet tipy na vánoční dárky. To však může být rok od roku obtížnější. Dochází-li vám nápady na dárky, které by byly krásné, vkusné a originální zároveň, zkuste letos vsadit na jistotu a darujte šperk. Šperk, který obdarované ženě vykouzlí úsměv na rtech a podtrhne její krásu. Inspirujte se našimi tipy na vánoční dárky pro rok 2023.

Potěšte ženu luxusním dárkem

Proč darovat k Vánocům šperk?

O tom, že šperk patří mezi klasické vánoční dárky pro ženy, se kterými nešlápnete vedle, není pochyb. Pokud stále váháte, zda ženu o Vánocích obdarovat šperkem, mohou vás přesvědčit následující důvody:

  • Šperky vydrží velmi dlouho, aniž by ztrácely na hodnotě.
  • Šperky jsou dostupné v různých stylech a variantách, což z nich činí vhodné vánoční dárky pro maminku, manželku, babičku, dceru a další důležité osoby.
  • Šperkem můžete vyjádřit, jak moc vám na obdarované ženě záleží.
  • U některých šperků (typicky náušnice, přívěsky) nemusíte řešit velikost.
  • Díky malé velikosti krabičku se šperkem do Štědrého dne před ženou snadno utajíte.

Jak vybrat správný šperk jako vánoční dárek?

Šperky jsou dnes dostupné v mnoha různých provedeních, od minimalistických a elegantních až po luxusní, výrazné či barevné. Při výběru šperku pod stromeček se řiďte v první řadě stylem ženy, kterou chcete obdarovat (přestože se nemusí shodovat s vaším osobních vkusem). Abychom vám výběr usnadnili, přinášíme vám vánoční inspiraci na nápady na dárky pro výjimečné ženy ve vašem životě.

Tipy na dárky pro ženu – manželku, přítelkyni

Šperk jako vánoční dárek nejčastěji darují muži svým partnerkám. Oblíbeným motivem je motiv srdce, které je symbolem lásky (ale i odvahy a statečnosti) – najdete ho na našich náušnicích, přívěscích i náramcích. A protože k lásce patří červená barva, vytvořili jsme kolekci náramků s červenou šňůrkou a s motivem srdce.

Své city můžete vyjádřit i skrze barvu zlata – růžové zlato, které je mimochodem velmi módní, symbolizuje lásku, romantiku a něhu. Sluší hlavně ženám se světlejší pletí. Mezi osobní vánoční dárky pro ženy patří také personalizované zlaté přívěsky s iniciálou, která může odkazovat na vaše nebo partnerčino křestní jméno.

Originálním tematickým šperkem je potom zlatý přívěsek ve tvaru sněhové vločky s brilianty. Nabízíme jej v bílém, růžovém i žlutém zlatě. Pro vaši partnerku může navždy zůstat vzpomínkou na Vánoce, které byly něčím výjimečné (např. první společné Vánoce).

Nápady na dárky pro partnerku

Pokud ještě s partnerkou nejste svoji, můžete mezi tipy na dárky pro ženu vašeho života zařadit také zásnubní prsten. Vánoce mají samy o sobě jedinečnou, kouzelnou až magickou atmosféru, která žádost o ruku dokonale doplní. Prstýnek můžete zabalit jako klasický dárek, nebo ho můžete například zavěsit na stromeček. Pro žádost o ruku u vánočního stromečku je ideální, pokud Vánoce slavíte jen sami ve dvou. Slavíte-li v širším rodinném kruhu, najděte si během Vánoc raději jinou chvilku, kdy budete o samotě.

Tipy na dárky pro maminku

Vánoční dárky pro maminku nemusí být jen praktické. Naopak – každou maminku mile překvapí vkusný šperk. Pro maminku jsou ideální volbou náušnice z bílého či žlutého zlata. Obě barvy se dají velmi dobře kombinovat s luxusními brilianty, elegantními perlami i cenově dostupnějšími zirkony. Pro každodenní nošení vybírejte náušnice s decentním zdobením, např. z naší kolekce Light Collection. Pokud je maminka zvyklá často vyrážet do společnosti, pořiďte jí pro tyto slavnostní okamžiky výraznější náušnice s bohatším zdobením, např. z kolekce Danfil Diamonds.

Maminky obvykle rády nosí i řetízky, proto si mezi tipy na dárky pro maminku můžete připsat i zlatý přívěsek. Z naší široké nabídky si jistě vyberete takový, který bude ladit s maminčinými náušnicemi.

Tipy na dárky pro maminku

Pokud máte obavy, že se netrefíte do maminčina vkusu, nebo nestíháte vybrat ten pravý šperk pro svou maminku, můžete jí darovat dárkový poukaz na nákup šperku v našem internetovém obchodě, kde si sama vybere ten nejkrásnější šperk.

Tipy na dárky pro babičku

Babičky jsou zvyklé spíše dávat než brát. Vánoce jsou ideální příležitostí obdarovat babičku tím, co by si sama zřejmě nikdy nekoupila. Při výběru šperku pro babičku doporučujeme volit šperky spíše elegantní a decentní, a to ze žlutého zlata, které ocení i ta nejstarší generace. 

Tipy na dárky pro babičku

Mezi tipy na dárky pro babičku by rozhodně neměly chybět zlaté náušnice. Můžete zvolit jednoduché tvary pro každodenní nošení, nebo luxusnější náušnice s drahým kamenem (smaragd, rubín, safír) či perlou. Protože perly jsou skutečně nadčasové, můžete milovanou babičku obdarovat také decentním prstenem s perlou. Je-li babička zvyklá nosit řetízek, potěšte ji novým přívěskem ve tvaru křížku nebo jiným elegantním přívěskem z naší kolekce.

Tipy na dárky pro sestru nebo kamarádku

Sháníte-li výjimečný vánoční dárek pro sestru nebo nejlepší kamarádku, můžete ji obdarovat některým z našich šňůrkových náramků se zlatými komponenty – například tím se symbolem nekonečna na znamení vašeho věčného přátelství. Osobním vánočním dárkem pro sestru nebo kamarádku může být také přívěsek s iniciálou – počátečním písmenem jejího jména. Ty v naší kolekci personalizovaných šperků najdete hned v několika variantách a mohou i nemusí být doplněny řetízkem. Doporučujeme vybírat i z naší hravé kolekce šperků s barevnými drahokamy.

Tipy na dárky pro kamarádku či sestru

Jak zabalit šperk jako vánoční dárek?


Šperk zpravidla zakoupíte v krabičce pravidelného tvaru, kterou snadno zabalíte do vánočního balicího papíru. Aby dárek vynikl mezi ostatními, můžete jej dozdobit stužkou, větvičkou, perličkami, dekoračními kamínky nebo jakoukoliv jinou dekorací. Chcete-li být originálnější, můžete si koupit nebo vyrobit krabičku atypického tvaru, například ve tvaru diamantu. Využít se dá i ořechová skořápka. Zabalený šperk pak můžete pod stromeček položit, nebo na něj zavěsit. Chcete-li mít balení vánočního dárku bez starostí, můžete si u nás nechat šperk zabalit do luxusního dárkového boxu


Komu darovat k Vánocům šperk?


Kvalitní, vkusné šperky se hodí jako vánoční dárky pro ženy všech věkových kategorií. Šperkem uděláte radost mamince, babičce, manželce, sestře i kamarádce. Klasikou jsou zejména náušnice či přívěsky, u kterých nemusíte řešit velikost.


Jak vybrat dárek pro ženu?


Ženy často dostávají praktické dárky, ale Vánoce jsou ideální příležitostí obdarovat ženu něčím krásným pro potěšení, něčím, co by si sama nekoupila. Velmi vhodný je šperk – ať už jemný, minimalistický, nebo výrazný a luxusní. Důležité je respektovat vkus a styl ženy, pro níž šperk vybíráte. Kvalitní zlaté šperky jsou dnes k dostání v mnoha podobách a výběrem toho pravého šperku můžete vyjádřit své city i ukázat, jak dobře obdarovanou ženu znáte.

Nebyl nalezen žádný komentář