Články se štítkem

‘diamanty’

Letos světu zásnubních a snubních prstenů vládne originalita

Originální snubní prsteny

Rok od roku se mění trendy v oblasti svatebních šatů a také barvy, do kterých je svatba laděna jsou do jisté míry závislé na aktuálních trendech. Stejně je tomu i u snubních prstenů. Sezonu po sezoně světoví designeři představují nové překrásné prsteny, které značí nekonečnou lásku. Jaké jsou trendy roku 2017?

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Největší krádeže šperků v historii

Lupič

Nebojíme se říct, že téměř všechny ženy milují šperky. Toto tvrzení platí samozřejmě i pro mnoho mužů. A dokonce i zvířat, straky na šperky jednoduše nedají dopustit. Je však ještě jedna skupina, která nedokáže bez šperků žít…Pojďme se společně vypravit po stopách největších krádeží šperků v historii.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Odkud pocházejí diamanty

Těžba diamantů

Uhlík. Jeden z nejčastěji se vyskytujících prvků v přírodě dokáže díky spojení atomů v krychlové krystalické mřížce vytvořit dokonalý, unikátní skvost, bez něhož by se šperkaři a také ženy po celém světě již neobešli. Diamant je nejtvrdším materiálem na světě a zároveň jedním z nejkrásnějších kamenů, kterému se doslova klaní celý svět. Pojďme se vydat po cestách tohoto drahého kamene, jenž nás svou bezchybností a čistou krásou nepřestane překvapovat.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář