Články se štítkem

‘danfil diamonds’

Fungujeme naplno online i na showroomu

Showroom Danfil

Milý zákazníci,

rádi bychom vám informovali, že náš showroom je pro vás i nadále otevřen bez omezení. Stále však platí, že je zapotřebí se před návštěvou objednat, aby se vám mohly věnovat naše zkušené prodejní asistentky.

Zavolejte nám na číslo +485 110 116 nebo napište e-mail na info@brilianty.cz nebo info@danfil.cz a domluvíme si datum a čas 🙂

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Noste šperky jako celebrity

Celebrity šperky

Každá žena je už sama o sobě krásná, trochu lesku a třpytu briliantů však ještě nikdy nikomu neuškodilo, ne? 🙂

A o tom, že celebrity se třpytivým diamantem blýsknou rády, ať už jen cestou ráno pro kávu nebo na slavnostním galavečeru se můžete přesvědčit v našem dnešním článku. Inspirujte se u nás a dopřejte si podobný skvost z kolekce Danfil Diamonds i vy. Ať si koupíte šperk sama nebo se pánové inspirujete při výběru dárku, můžete hovořit o dobré investici. Krása každé ženy s briliantovými šperky vynikne.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Vlastním fotoateliérem to teprve začalo. Pomůžete nám i vy?

Fotoateliér

Své sdělení můžeme vyjádřit mnoha uměleckými formami, básní, písní, nebo třeba fotografií. A právě ta poslední možnost je zrovna pro nás ta nejdůležitější. Ptáte se proč? Protože každý šperk, který vzniká od pouhé kresby, mění se před očima z návrhu do skutečných tvarů, prochází rukama několika zlatníků a šperkařů nese svůj jedinečný příběh, má svou duši. A jak lépe přenést emoce, které do našich šperků dáváme než právě krásnou fotkou?

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Rozhovor s brand manažerkou Danfil Diamonds: „Na trhu chceme být úspěšnou a silnou značkou“

Brand manažerka Lenka Jurigová

“Každá dobrá značka, chcete-li úspěšný brand, musí na trhu zaujmout, musí nabídnout něco navíc. Samotný produkt dnes totiž již zdaleka nestačí. Důležité je získat pozornost” říká Lenka Jurigová, brand manažerka Danfil Diamonds. Jak a co všechno pro to musí udělat se dozvíte v rozhovoru, který pro Vás připravila naše blogerka Míša.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář