Kategorie

Péče o šperky

Šperky jsou našimi osobními poklady a proto si zaslouží patřičné zacházení. Nejen při samotném nošení musíme dbát na to, abychom si šperk neponičili, ale i místo kam šperky ukládáme by mělo mít své náležitosti, na výběr máte z různých druhů šperkovnic. Jak o šperky pečovat se dočtete v následujících článcích.

Černání zlatých dětských náušnic

Černání zlatých náušniček

Nebojte, pokud vaše náušničky zčernaly, nejde o žádnou vadu šperku nebo zlata, ale pouze o povrchové zbarvení, které je možné snadno vyčistit. Černání nebo jiná změna barvy zlata v místech ušního lalůčku je častou záležitosti. Navíc pokud se to stane na u nás zakoupených náušniček, stačí je zaslat zpět a my je zdarma, v rámci nadstandardního servisu na šperky, vyčistíme a odešleme zpět.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Péče o snubní prsteny a jejich každodenní nošení

Péče o snubní prsteny

Pokud je manželství na celý život, jak je to se snubním prstenem? Úplně stejně, také on nás provází životem a toužíme po tom, aby byl jediný za celý život. Zatímco si naši drahou polovičku hýčkáme, zapomínáme pečovat o symbol nekonečné lásky. Každá žena si přesně vybaví chvíli, kdy ji její milý před oltářem navlékl snubní prsten. Tak lesklý, zářivý a dokonalý. Ale i snubní prsten vyžaduje péči a lásku, aby byl stejně krásný, jako v den, kdy jste si řekli magické slůvko ANO.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář