Kategorie

Drahé kameny

Drahé kameny lze definovat jako přírodní či umělé materiály, které získaly pro svůj oslnivý vzhled a vzácnost uplatnění zejména při výrobě šperků. Podle vzácnosti jsou označovány jako drahokamy a polodrahokamy. Každý drahokam má své jedinečné, zcela odlišné vlastnosti, které vyniknou jeho vybroušením. Šperkové kameny se hodnotí podle čtyř základních kriterií 4C.

Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy

Šperky s barevnými drahými kameny

Každý šperk má svou duši, svůj příběh, který může vyprávět. Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy vyzdvihne krásu a jedinečnost každé ženy. Kombinace precizních ručně zpracovaných detailů, 14 karátového růžového, žlutého a bílého zlata doplněného přírodními kameny v pastelových odstínech připomene každé ženě její vnitřní sílu, odvahu a sebevědomí. Hlavní roli hrají originální kombinace topazů, olivínů, rodolitů, citrínů, diamantů, rubínů, a safírů vybroušených do tvaru oválu, slzy, kapky, princessu, markýzy nebo briliantu.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Magické perly s léčivou silou

Perly

9 minut čtení.

Perla je překrásný drahokam, který je opředen řadou legend a mýtů. Jako duchovní symbol najdete perlu snad v každém náboženství. Od pradávna je perla ztělesněním moci, štěstí a moudrosti. Bývá ji také často přisuzována magická moc i léčivá síla. Názor na to, co perly přinášejí, se mezi lidmi sice různí, všichni se však shodnou na tom, že pokud perlu darujete, obdarované osobě budou přinášet štěstí.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Objevte magickou moc drahých kamenů

Šperky s drahými kameny

4 minuty čtení.

Jistě budete souhlasit s tvrzením, že je příroda mocná čarodějka. Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Jen v diamantech se ukrývá tolik síly a krásy. A kouzlo samotné čarodějky Přírody v sobě nesou i barevné drahé kameny. Ty jsou ceněny nejen pro své dech beroucí barvy, ale také pro své účinky i symboliku, která s těmito kameny souvisí. Pojďme se podívat na granát a rubín, červené kameny, které vás jednoduše očarují.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář