Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy

Šperky s barevnými drahými kameny

Každý šperk má svou duši, svůj příběh, který může vyprávět. Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy vyzdvihne krásu a jedinečnost každé ženy. Kombinace precizních ručně zpracovaných detailů, 14 karátového růžového, žlutého a bílého zlata doplněného přírodními kameny v pastelových odstínech připomene každé ženě její vnitřní sílu, odvahu a sebevědomí. Hlavní roli hrají originální kombinace topazů, olivínů, rodolitů, citrínů, diamantů, rubínů, a safírů vybroušených do tvaru oválu, slzy, kapky, princessu, markýzy nebo briliantu.

Proč vybrat barevné drahokamy?

Každá žena se chce cítit výjimečná a s originálním prstenem, náušnicemi nebo přívěskem z naší nové kolekce šperků s barevnými drahokamy, ten pocit určitě zažije. Pokud při výběru šperků čelíte vždy nerozhodnosti, jaký kámen si vybrat a nic se vám nezdá dostatečně originální, i tento problém považujte za vyřešený. Navíc každý z kamenů má svůj význam, stane se z něj váš osobní amulet, který pomůže k naplnění vašich přání a snů. Topaz přináší lásku a hojnost, olivín pomáhá zlepšovat mezilidské vztahy a manželství, rodolit podporuje tvořivost a sebevědomí, citrín dodá životní energii, rubín prohloubí vášeň a safír upevní moudrost a upřímnost.

Náušnice s barevnými kameny

Přívěsky s barevnými kameny

Prsteny s barevnými kameny

Certifikát

Ke každému šperku samozřejmě dostane certifikát pravosti. Ten vám popíše všechny detailní vlastnosti drahokamu jako je čistota, brus nebo barva.

Nebyl nalezen žádný komentář