Nová kolekce zásnubních prstenů Agapé

Zásnubní prsten

Zásnubní prsten většinou vybíráte jednou v životě (až na výjimky). A proto byste si měli dát záležet. Prsten by měl podtrhnout osobnost majitelky a měl by sedět jejímu stylu. Mějte také na paměti, že kdykoliv se na něj žena podívá, připomene jí ten jedinečný životní moment žádosti o ruku.  To místo, vůni vzduchu, to jiné plynutí času a zvýšený tep. A právě tohle dokáže zařídit naše nová kolekce zásnubních prstenů Agapé, která je plná klasických tvarů i netradičních detailů a především luxusních diamantů. Prohlédněte si zblízka všechny dechberoucí zásnubní prsteny Agapé.

Lásku si musíte získat sami

Šestnáct originálních modelů dostupných v bílém, žlutém nebo růžovém zlatě s přírodními diamanty nezajistí, že řekne ano. To musí muž vědět sám. Ale pokud víte, že vás miluje, tak věřte, že s takovým zásnubním prstenem se bude cítit skutečně jako ta nejdůležitější žena na světě.

Agapé: jedna z podob lásky

Agapé pochází z řečtiny a označuje jednu z podob lásky vyjadřující starostlivost. Dokažte prstenem své partnerce, že se o ni budete starat až do konce života.

Proč si vybrat prsten právě z této kolekce?

Kámen dle vašeho přání 

Drobný diamant nebo pořádný kámen alespoň o hmotnosti jeden karát? Cokoliv si budete přát, dokážeme splnit. Pomocí našeho konfigurátoru si zvolíte diamant, který bude odpovídat vaší ideální představě i finančním možnostem. Máte-li vlastní kámen, domluvíme se individuálně na možnostech vsazení vašeho diamantu.

Jedinečný design

Vzhled, který je nadčasový, ale zároveň originální. Inspirovaný světovou mytologií a rozmanitými osobnostmi jedinečných žen. Každý prsten z kolekce má své jméno, dle kterého nese specifické vlastnosti. Kombinace unikátního designu a perfektního českého řemeslného zpracování, kdy je každému modelu věnována zvláštní péče dostane do kolen nejen vás, ale především vaši drahou polovičku. Designerém kolekce je Jan Rucker, zlatník, který má v krvi řemeslo, vizi i kreativitu.

Certifikáty kvality kamenů

Ke každému prstenu je samozřejmostí dostat certifikát pravosti diamantu, který popisuje všechny jeho klíčové vlastnosti jako je brus, čistota, barva a hmotnost. K diamantům nad 0,3 ct přibalíme také certifikát od společnosti GIA, IGI nebo HRD.

Nebyl nalezen žádný komentář