Kombinace bílých a černých diamantů

Černé a bílé diamanty

Den a noc, černá a bílá, kontrasty, které poutají pozornost. Kontrasty připomínají dvě stránky osobnosti každé ženy, něžnou a tajemnou. Stránky, které není možné oddělit, protože pouze dohromady vytváří perfektní celek. Vzácné černé diamanty, které společně s bílými diamanty zdobí šperky, dávají šperkům zcela nový rozměr. Černá barva podtrhuje jas a půvab křehkých bílých diamantů, které se spolu s černými diamanty třpytí jasně jako hvězdy na obloze, která je přikrytá těžkým černým sametem.

Šperk, který neztratí na své hodnotě

Obliba výjimečné kombinace bílých a černých kamenů rok od roku stoupá. Černo-bílá kontrastní kombinace je velmi oblíbená například u zásnubních prstenů. Jedno je jisté, s nákupem černých i bílých diamantů získáváte šperk, který podtrhne krásu a jedinečnost každé ženy a zároveň se stane výhodnou investicí, která neztrácí na své hodnotě. Právě naopak, cena diamantů stabilně stoupá. Šperky s černými a bílými diamanty v sobě skrývají nádech luxusu a eleganci i nadčasovost.

Bílé diamanty

Bílá barva symbolizuje čistotu, nevinnost a laskavost. Dodnes je bílý diamant neoblíbenější barvou diamantu vůbec. Bílá barva dokáže dokonale podtrhnout třpyt drahých kamenů, které jsou vystaveny slunečním paprskům. Bílé drahé kameny přináší jejich nositelce jasnou mysl a jsou vhodným doplňkem pro nové začátky. A manželství je jedním z nich, a proto k zásnubním prstenům bílé diamanty neodmyslitelně patří.

Prsteny s černými diamanty

Černé diamanty

Šperky s černými diamanty rok od roku získávají na své oblibě. Právě černý diamant velmi často zdobí i šperky mužů. Černá barva je symbolem stability a má spojitost s přírodou. Ten kdo nosí černý diamant, poukazuje na svou výjimečnou osobnost, budí respekt a vzbuzuje dojem nedostupnosti.

Nebyl nalezen žádný komentář