Barevné kameny a jejich síla

Barevné kameny

⌚ 4 minuty čtení.

Barevné kameny nejsou pro mnohé z nás pouhým šperkem. Při volbě barevného kamene byste se měli zaměřit hned na několik aspektů. Na jeho tvar, druh i barvu. Každý kámen má jiné poslání a některým kamenům je přisuzována až magická moc. I naši předkové sílu drahých kamenů nepodceňovali, jejich jednotlivé barvy i širokou škálu odstínů používali k ovlivnění psychiky, posílení imunity i jako prevenci proti nemocem.

Kámen lásky

Za kámen, který je silným magnetem na lásku, je považovaný růženín, často také nazývaný jako „kámen lásky“. Právě růžová barva je velmi často s láskou a něhou spojena. Čekáte na svou pravou lásku? Zvolte šperk v podobě náramku z růženínu nebo si na krk zavěste přívěsek z růženínu ve tvaru srdíčka. Ten pravý se jistě velmi brzy objeví.

Jaký kámen zvolit při nemoci?

S bílou barvou se setkáte v nemocnicích, je totiž barvou čistoty a zbavuje tělo jedů. Bílý kámen je proto vhodným kamenem tam, kde se můžete setkat s infekcí. V případě, že máte doma někoho s nakažlivou nemocí, noste bílou barvu oblečení doplněnou bílým diamantem, achátem, křemenem nebo zirkonem.

Snažíte se zhubnout?

Oblečení červené barvy a také kombinace červené a fialové společně s červeným granátem, achátem a jantarem je doporučována ve chvíli, kdy se potřebujete zbavit přebytečných tuků. Červená barva oblečení a červené kameny také pozitivně ovlivňují nahromaděné negativní emoce.

Barva studentů

Barva, která vám zlepší náladu a podporuje paměť? Ideální je žluté oblečení v kombinaci se žlutým kamenem, například topasem nebo citrínem. Žlutá je barvou intelektu, takže v období zkoušek vsaďte právě na žlutou.

Pozitivní emoce

Chcete se cítit celý den dobře a co nejvíce ovlivnit své smysly? Sáhněte po královsky modré barvě, kterou můžete doplnit kamenem lapis lazuli nebo modrým safírem.

Zlatý prsten s ametystem
18 000 Kč
Dámský prsten s topazem
17 800 Kč
Zlatý prsten s olivínem
17 800 Kč

Prohlédněte si celou kolekci barevných šperků Colored Gemstones od Danfil.

Nebyl nalezen žádný komentář