Články se štítkem

‘šperky’

Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy

Šperky s barevnými drahými kameny

Každý šperk má svou duši, svůj příběh, který může vyprávět. Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy vyzdvihne krásu a jedinečnost každé ženy. Kombinace precizních ručně zpracovaných detailů, 14 karátového růžového, žlutého a bílého zlata doplněného přírodními kameny v pastelových odstínech připomene každé ženě její vnitřní sílu, odvahu a sebevědomí. Hlavní roli hrají originální kombinace topazů, olivínů, rodolitů, citrínů, diamantů, rubínů, a safírů vybroušených do tvaru oválu, slzy, kapky, princessu, markýzy nebo briliantu.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Vlastním fotoateliérem to teprve začalo. Pomůžete nám i vy?

Fotoateliér

Své sdělení můžeme vyjádřit mnoha uměleckými formami, básní, písní, nebo třeba fotografií. A právě ta poslední možnost je zrovna pro nás ta nejdůležitější. Ptáte se proč? Protože každý šperk, který vzniká od pouhé kresby, mění se před očima z návrhu do skutečných tvarů, prochází rukama několika zlatníků a šperkařů nese svůj jedinečný příběh, má svou duši. A jak lépe přenést emoce, které do našich šperků dáváme než právě krásnou fotkou?

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Moře lásky

Moře lásky

Který měsíc přeje zamilovaným více než právě únor? Měsíc, jenž je naplněn polibky a symboly zamilovaných, díky svátku svatého Valentýna, který se každoročně slaví 14. února. Tento den také přímo svádí k romantické žádosti o ruku. Připravili jsme si pro vás tipy na oslavu svatého Valentýna a přiblížíme vám také kuriózní žádosti o ruku napříč světem.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Šperky ke svátečnímu stolu

Šperky ke svátečnímu stolu

Vánoce jsou dobou, která v sobě ukrývá nezaměnitelnou atmosféru. Pro některé z nás jsou Vánoce dokonce tím nejkrásnějším časem v roce. A Štědrý den? Zaslouží si něco výjimečného, ať už v podobě slavnostního prostírání stolu, vůně vánočního cukroví, slavnostního oblečení, či třpytu šperků, které u rozsvíceného stromečku přímo zazáří. Udělejte si radost a vyberte si krásné šperky ke svátečnímu stolu.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář