Šperky ke svátečnímu stolu

Šperky ke svátečnímu stolu

Vánoce jsou dobou, která v sobě ukrývá nezaměnitelnou atmosféru. Pro některé z nás jsou Vánoce dokonce tím nejkrásnějším časem v roce. A Štědrý den? Zaslouží si něco výjimečného, ať už v podobě slavnostního prostírání stolu, vůně vánočního cukroví, slavnostního oblečení, či třpytu šperků, které u rozsvíceného stromečku přímo zazáří. Udělejte si radost a vyberte si krásné šperky ke svátečnímu stolu.

Sváteční atmosféra se vším všudy

Pro Štědrý večer sice žádný dress code neplatí, většina z nás se však obléká do slavnostního oblečení, například v podobě hezkých šatů ve vánočních barvách. Oblečení, stejně jako slavnostní štědrovečerní tabule, dokáže udělat tento den ještě výjimečnější. Aby však byl váš outfit dokonalý, zaslouží si vyšperkovat. Vyberte šperky, které vánočním dnům dodají ještě slavnostnější atmosféru.

Šperky k svátečnímu stolu

Symbolické šperky

Pokud nevíte, jaký šperk k slavnostní tabuli zvolit, vyberte si ten, který je svým tvarem se zimou a vánočním časem neodmyslitelně spojen, například náušnice či přívěsek ve tvaru sněhové vločky.

Rozzařte Vánoce náušnicemi

Šperkem, s nímž nikdy nesáhnete vedle, jsou náušnice s perlou nebo náušnice s diamantem. Věděli jste, že perlu vytvoří jedna perlorodka z tisíce a že jsou všechny diamanty starší než 3 miliardy let? Náušnice s perlami či diamaty jsou jednoduše kouzelným darem přírody. A kouzla k Vánocům rozhodně patří.

Vylepšete váš vánoční outfit

Zvolte jemný přívěsek

Dalším šperkem, který povýší váš vánoční outfit, je přívěsek. Ať už zvolíte přívěsek s abstraktním tvarem, nebo sáhnete po konkrétním tvaru, například srdci, tento šperk si jistě získá vaši pozornost. A na vánočních fotografiích se bude vedle rozsvíceného stromečku obzvláště vyjímat.

Nebyl nalezen žádný komentář