Kategorie

České šperky

Pokud vás zajímají tradiční české šperky a chcete se dozvědět více o českých výrobcích a přečtěte si články z kategorie české šperky. Výroba šperků má České republice dlouhou tradici.

Nová kolekce zásnubních prstenů Agapé

Zásnubní prsten

Zásnubní prsten většinou vybíráte jednou v životě (až na výjimky). A proto byste si měli dát záležet. Prsten by měl podtrhnout osobnost majitelky a měl by sedět jejímu stylu. Mějte také na paměti, že kdykoliv se na něj žena podívá, připomene jí ten jedinečný životní moment žádosti o ruku.  To místo, vůni vzduchu, to jiné plynutí času a zvýšený tep. A právě tohle dokáže zařídit naše nová kolekce zásnubních prstenů Agapé, která je plná klasických tvarů i netradičních detailů a především luxusních diamantů. Prohlédněte si zblízka všechny dechberoucí zásnubní prsteny Agapé.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy

Šperky s barevnými drahými kameny

Každý šperk má svou duši, svůj příběh, který může vyprávět. Nová kolekce šperků s barevnými drahokamy vyzdvihne krásu a jedinečnost každé ženy. Kombinace precizních ručně zpracovaných detailů, 14 karátového růžového, žlutého a bílého zlata doplněného přírodními kameny v pastelových odstínech připomene každé ženě její vnitřní sílu, odvahu a sebevědomí. Hlavní roli hrají originální kombinace topazů, olivínů, rodolitů, citrínů, diamantů, rubínů, a safírů vybroušených do tvaru oválu, slzy, kapky, princessu, markýzy nebo briliantu.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Kolekce náramků Danfil

Náramky Danfil

Valentýn je za dveřmi a letos bude obzvlášť těžké zařídit pro svou drahou polovičku večeři v oblíbené restauraci a čokoláda nebo květiny nesklidí takový úspěch jako normálně. Důvodů k oslavě je ale mnohem víc a nemusí slavit jen zamilovaní. Udělejme z února měsíc mezilidských vztahů a vyjádřeme lásku těm, kteří v našem srdci zaujímají speciální místo. Darujte něco, co jim každý den bude připomínat jejich výjimečnost a důležitost. Nechte šperk mluvit místo vás. Z naší nové kolekce šňůrkových náramků, které kombinují zlaté komponenty, diamanty a kvalitní černé provázky vyberete to pravé.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Kolekce snubních prstenů Exklusiv

Snubní prsteny

Letošní svatební sezona byla více než hektická, my jsme ale nezaháleli a vytasili se s novou kolekcí snubních prstenů, kterými můžete stvrdit svou lásku. Pokud patříte mezi páry, které museli svůj velký den přesunout na příští rok, máte alespoň spoustu času na průzkum novinek.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář