Články se štítkem

‘celebrity’

Noste šperky jako celebrity

Celebrity šperky

Každá žena je už sama o sobě krásná, trochu lesku a třpytu briliantů však ještě nikdy nikomu neuškodilo, ne? 🙂

A o tom, že celebrity se třpytivým diamantem blýsknou rády, ať už jen cestou ráno pro kávu nebo na slavnostním galavečeru se můžete přesvědčit v našem dnešním článku. Inspirujte se u nás a dopřejte si podobný skvost z kolekce Danfil Diamonds i vy. Ať si koupíte šperk sama nebo se pánové inspirujete při výběru dárku, můžete hovořit o dobré investici. Krása každé ženy s briliantovými šperky vynikne.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Nejznámější svatby v historii

Královská rodina

Svatbu jako z pohádky si přeje asi každá žena. Vydejme se po stopách párů, jejichž svatba se stala historickým mezníkem a věřte, že v nich budou figurovat i opravdové princezny. Pojďte se s námi podívat na pohádkové svatby a nechte se inspirovat, dokonalou svatbu totiž může mít každá žena.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Slavné celebrity a jejich šperky

Šperky jsou ozdobou každé ženy. A celebrity to moc dobře vědí. Na večírky vyráží s výraznými náušnicemi a náhrdelníky, ve volných chvílích volí jednodušší verze šperků a na plesy, charitativní akce a významné události showbyznysu mnohdy sahají i po zapůjčených kouscích s diamanty. Každá událost si totiž vyžaduje své.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář