Noste šperky jako celebrity

Celebrity šperky

Každá žena je už sama o sobě krásná, trochu lesku a třpytu briliantů však ještě nikdy nikomu neuškodilo, ne? 🙂

A o tom, že celebrity se třpytivým diamantem blýsknou rády, ať už jen cestou ráno pro kávu nebo na slavnostním galavečeru se můžete přesvědčit v našem dnešním článku. Inspirujte se u nás a dopřejte si podobný skvost z kolekce Danfil Diamonds i vy. Ať si koupíte šperk sama nebo se pánové inspirujete při výběru dárku, můžete hovořit o dobré investici. Krása každé ženy s briliantovými šperky vynikne.

Reese Witherspoon

Známá americká herečka a filmová producentka ráda nosí náhrdelník se symbolem nekonečna. My jsme navíc přidali k náhrdelníku i prsten s tímto symbolem.

Šperky se symbolem nekonečna

Meghan Markle

Manželka britského královského prince Harryho, vévody ze Sussexu, má v oblibě jemné prstýnky. Podobné můžete mít i vy! Záleží na vás, jestli si vyberete jemný briliantový prsten nebo prsten ve stylu eternity.

Briliantové prsteny

Kate Middleton

U britské královské rodiny zůstaneme:) Vévodkyně Kate Middleton dostala od svého muže, prince Williama, vévody z Cambridge, krásný prsten s modrým safírem a brilianty.

Prsten s modrým safírem

Sophia Loren

Italská herečka Sophia Loren je i přes svůj věk 84 let dodnes neobyčejně kouzelnou a půvabnou ženou. Ráda nosí výraznější náušnice s drahými kameny.

Náušnice s drahými kameny

Marylin Monroe

Legendární herečka Marilyn Monroe je známá díky svému tvrzení, že diamant je nejlepším přítelem ženy. A právě dokonalé, třpytivé diamanty v podobě náušnic často zdobily tuto výjimečnou ženu.

Briliantové náušnice

Nejen šperky těchto celebrit, ale i vaše briliantové šperky mají a budou mít trvalou hodnotou.

Prohlédněte si všechny šperky z kolekce Danfil Diamonds!

Nebyl nalezen žádný komentář