Magie Vánoc vybízí k zásnubám

Vánoce zásnuby

Doba sice přeje co nejoriginálnějším žádostem o ruku, ale není mnoho tak romantických příležitostí s láskyplnou atmosférou jako jsou Vánoce. Každý rok si lámete hlavu, čím na Vánoce obdarovat svou vyvolenou? A přemýšlíte, kdy bude nejvhodnější doba navléknout jí na prst zásnubní prsten? Spojte to v jedno. Zásnubním prstenem jí v tento emocionální večer nejen překvapíte, ale vženete jí i slzy do očí.

Slavnostní atmosféra Vánoc žádosti o ruku nahrává, vzduch jiskří city a dobrou náladou. Správně vybraný zásnubní prsten tomu dodá punc výjimečnosti, která se navždy vryje do paměti.

Štědrý den nebo Boží hod?

Žádat o ruku nemusíte přímo o Štědrém dnu, i když jeho magie je neoddiskutovatelná. Pokleknout můžete klidně na Boží hod vánoční, který se nese v duchu rozjímání, nebo o bujarejším svatoštěpánském 2. svátku vánočním. Příležitostí bude dost: romantická procházka (ne)zasněženou krajinou či vánočně vyzdobeným městem, posezení ve vaší oblíbené vinárně, večer ve dvou u krbu… Pravda je, že ať tu kouzelnou větu s příslibem věčné lásky pronesete kdekoliv, vaše milá na ni nikdy nezapomene.

Zásnubní prsteny Danfil Diamonds

Zásnubní prsteny na obrázku si můžete prohlédnout na Brilianty.cz –  DF3055, DF2931, DF2800

Klasika nebo originalita?

K nejoblíbenějším patří zásnubní prsteny z bílého či žlutého zlata, s jedním nebo s více drahými kameny.  

Jste klasik?:) Asi sáhnete po kroužku s jedním kamenem. Máte dobrodružnější povahu? Zvolíte spíše prsten s více kamínky. Nechcete, aby vaše vyvolená někdy někde potkala jinou ženu se stejným prstenem? Vsaďte na originál vyrobený na míru – kontaktujte nás na info@danfil.cz. Míra tradice či extravagance bude jen na vás.

Co vám napoví při výběru?

Nevíte si rady s výběrem? Zamyslete se, jak se vaše vyvolená obléká a líčí. Přirozeně, elegantně, odvážně až výstředně? Tudy vede cesta i při výběru správného zásnubního prstenu. Oblíbená barva oblečení napoví, jaký drahokam ocení nejvíc. A nezapomeňte na správnou velikost. Nějaký její prstýnek snad najdete a nenápadně si vypůjčíte. Přečtěte si více o tom jak správně vybrat zásnubní prsten a jak tajně změřit velikost.

Nebyl nalezen žádný komentář