Články se štítkem

‘zásnuby’

Nová kolekce zásnubních prstenů Agapé

Zásnubní prsten

Zásnubní prsten většinou vybíráte jednou v životě (až na výjimky). A proto byste si měli dát záležet. Prsten by měl podtrhnout osobnost majitelky a měl by sedět jejímu stylu. Mějte také na paměti, že kdykoliv se na něj žena podívá, připomene jí ten jedinečný životní moment žádosti o ruku.  To místo, vůni vzduchu, to jiné plynutí času a zvýšený tep. A právě tohle dokáže zařídit naše nová kolekce zásnubních prstenů Agapé, která je plná klasických tvarů i netradičních detailů a především luxusních diamantů. Prohlédněte si zblízka všechny dechberoucí zásnubní prsteny Agapé.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Únor, měsíc zamilovaných

Únor měsíc zamilovaných

Únor je měsícem, který patří zamilovaným nejen kvůli tomu, že datum 14. 2. připadá na svátek svatého Valentýna, tedy svátek lásky. Zasněžený měsíc, kdy si zamilovaní lidé můžou společně bez výčitek zalézt pod deku a užívat si vzájemnou blízkost, jednoduše zamilovaným přeje. Hořící krb a zasněžená příroda také vytváří nezaměnitelnou atmosféru pro romantickou žádost o ruku nebo zimní svatbu. Bude únor přát také vaší lásce?

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

6 nejkrásnější zimních žádosti o ruku

Zásnuby v zimě

Zima je časem zamilovaných, romantické večery s punčem v ruce a následně strávený čas pod dekou u pohádek je obdobím, kdy se sbližuje nejen rodina u společného vánočního stolu, ale také partneři, kteří společně tráví více času. Zima a Vánoce jsou pro některé ženy nejkrásnějším obdobím roku. Pojďme se podívat, jak toto období učinit opravdu nezapomenutelným.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Modrý safír: kámen moudrosti, pravdy a intuice

Modrý safír

⌚ 8 minut čtení.

Modrý safír je symbolem nebe. Staří Peršané věřili, že Země spočívá na obrovském safíru a nebe je jeho odrazem. Samotný název kamene pochází z řeckého slova „sappheiros“, jež je odvozeno od hebrejského „Sappire“ neboli modrý. Z hlediska astrologie patří safír planetě Saturn. Je kamenem měsíce září a pojí se se znamením Panny a Býka.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář