Výročí svatby po 25 a více letech

Výročí svatby
Dárek k výročí svatby

Vybrat dárek k výročí svatby po více než 20 letech nemusí být snadné. Pomůžeme vám s výběrem tak, aby oslava výročí svatby byla nezapomenutelná.

Výročí svatby –  25 a více let od svatby

Výročí svatby je vždy oslava plná lásky. A patří k ní i dárky. Protože pokud vás čeká zlatá nebo dokonce diamantová svatba, pak je to rozhodně důvod k oslavě. V minulém článku jsme si ukázali, jaké dárky k výročí svatby se hodí při prvním, pátém nebo třeba dvacátém výročí svatby. Dnes se ale podíváme na dárky k výročí svatby pro muže i ženy 25 a více let od svatby. I když samotné čtvrtstoletí manželství je samo o sobě dar, není od věci manžela či manželku potěšit i nějakým hmotným dárkem – ideálně z materiálu, který odpovídá vašemu výročí svatby.

25. výročí stříbrná svatba
30. výročíperlová svatba
35. výročíkorálová svatba
40. výročírubínová svatba
45. výročísafírová svatba
50. výročízlatá svatba
55. výročísmaragdová svatba
60. výročídiamantová svatba
65. výročíkamenná svatba
70. výročíbriliantová svatba

Stříbrná svatba – čtvrtstoletí spolu je dar

Oslavit výročí svatby po 25 letech, to už znamená, že vaše manželství je pořádně pevné. Prostě láska jako trám. Toto výročí se nazývá stříbrná svatba a určitě nemusíme říkat dvakrát, že vybrat k tomuto výročí dárek pro muže či ženu nebo nic složitého. Sáhněte po jednoduchém šperku či hodinkách. Určitě však nezapomeňte investovat do kvalitního stříbra. 

Perlová svatba aneb výročí 30 let od svatby

Perly prý symbolizují slzy, ale pokud stojíte třicet let po boku jednoho muže či ženy, určitě to je důvod k oslavě. ne pláči. A je na místě všechny společné chvíle oslavit nejen hezkým večerem, ale taky dárkem k výročí, který bude radosti i strasti manželství připomínat. Pokud hledáte překrásný dárek k perlové svatbě pro ženu, určitě vyberete z naší nabídky šperků s perličkou. Co třeba nadčasové perlové náušnice, které sluší každé ženě? Muže zase potěšíte třeba perlovými manžetovými knoflíčky.

Výročí 35 let od svatby – korály volají!

Korálová svatba přichází na řadu 35 let po svatbě. Toto výročí není sice tak známé jako zlatá či diamantová svatba, určitě na jeho oslavu nezapomínejte. Vydejte se spolu vzpomínat na líbánky někam, kde kromě romantiky můžete objevovat i krásu korálů. Ideálně bez dětí. Udělejte si po mnoha letech prostě druhou svatební cestu!

K výročí svatby šperky neodmyslitelně patří

Rubínová svatba – oslavte výročí 40 let od svatby s červeným drahokamem lásky

S přibývajícími léty po svatbě už u výročí přecházíme k hodnotnějším materiálům – protože tak dlouhá společná cesta životem si prostě zaslouží pořádný dárek. Rubínové svatbě bude slušet třeba šperk z bílého zlata s krásně vybroušeným rubínem. Jeho červená barva symbolizuje lásku, bez které by to 40 let určitě nešlo. Vyberte z naší nabídky krásných rubínových šperků. Červená barva k tomuto výročí svatby prostě patří. Proto vytáhněte slavnostní červené víno a buďte spolu!  

Safírová svatba – 45 let manželství si zaslouží pořádný drahokam

A jdeme do finále. Oslavit 45 let od svatby je skvělé. A i když zlatá svatba se slaví až po padesáti letech, ani na safírovou svatbu by se nemělo zapomínat. A dárek k výročí se vám bude vybírat snadno. Modrý drahokam se skvěle vyjímá v náušnicích z bílého zlata, případně hezkém přívěšku. A jaký dárek k výročí safírové svatby vybrat pro muže? Zkuste třeba investiční safíry. To je skvělý způsob jak obdarovat manžela a zároveň zhodnotit peníze. 

Zlatá svatba – 50 let od svatby 

Nejznámější výročí svatby je rozhodně zlatá svatba. Toto výročí se oslavuje 50 let po svatbě a často je spojené s obnovou slibu či společnou oslavou s rodinou a přáteli. A s výběrem toho správného dárku k tomuto výjimečnému výročí určitě nebudete mít potíž. Zlatá svatba si totiž přímo říká o obnovu zlatých snubních prstenů či pořízení nového šperku z ryzího zlata. U nás si ten správný dárek k výročí zlaté svatby rozhodně vyberete. V naší nabídce najdete kvalitní zlaté šperky, které vám svatební den budou připomínat klidně další půlstoletí.

Smaragdová svatba – výročí 55 let od svatby

Zelená je často spojena se závistí. A 55 let jedné lásky je určitě záviděníhodné. Pořiďte na oslavu tohoto svatebního výročí dárek, ze kterého se vaší ženě bude tajit dech ještě mnoho let později. Drahokam smaragd prý značí úspěšnou lásku a udržuje partnerské vztahy v rovnováze. I proto je smaragdový šperk skvělou volbou jako dárek k výročí pro ženy. Podívejte se také na náš článek přímo o tomto zeleném drahokamu.

Smaragdová svatba si říká o šperk se smaragdem jako dárek

Diamantová svatba – výročí 60 let od svatby

Diamanty jsou věčné. A láska, která vydrží 60 let manželství také. Pokud se vás, či vaši rodiče nebo prarodiče čeká právě diamantová svatba, přijměte naše gratulace. 60 krásných let si jistě zaslouží i speciální dárek. Diamanty jsou skvělou volbou jak pro muže, tak pro ženy. Zatímco ženy potěší diamantový šperk (např. prsten nebo náušnice), zasloužilé manžely zaujme třeba investiční diamant. Více o tomto tématu se dozvíte ve speciálním článku právě o investici do diamantů.

Kamenná svatba – 65 let od svatby 

Kamenná svatba, kterou slavíme po 65 letech manželství, značí pevné základy. Pevnou skálu, na které jste vystavěli váš stabilní vztah. Protože bez pevného základu to prostě nejde. S dárkem k takovémuto výročí to je trochu složitější. ale můžete to pojmout sentimentálně a darovat své partnerce či partnerovi (případně rodičům a prarodičům) kámen z místa prvního setkání nebo jiné významné události.

Briliantová svatba – výročí 70 let od svatby

Prožít společně 70 let v manželství je něco úžasného. Užijte si ho spolu a třeba i s rodinou tak, jak je jen libo. Jako dárek se k tomuto výjimečnému výročí perfektně hodí briliantové šperky. Protože stejně jako 70 let společné cesty životem, i brilianty jsou speciální. Navíc briliantový šperk může zůstat v rodině jako připomínka pro další generace.

70 let od svatby – oslavit výročí briliantové svatby je snem všech novomanželů

Svatba a složení manželského slibu zahajuje společnou cestu životem. A každé výročí si zaslouží oslavit. Je jedno, jaký k výročí zvolíte dárek. Užívejte si krásné chvíle a radujte se z každého společného dne. Jednou na ně budete s láskou vzpomínat.



Jak oslavit výročí svatby?


Jednoduše tak, aby si ho oba manželé maximálně užili. Někdo zvolí luxusní večeři, někdo preferuje spíš skromnou oslavu ve dvou, jiní zase rádi oslavují při adrenalinových zážitcích. Oslavu může plánovat jak muž, tak žena, případně oba dohromady. Větší výročí, např. zlatá či diamantová svatba, se obvykle slaví i s rodinou. Oslavu pak mohou zorganizovat třeba vnoučata.


Co se hodí k výročí svatby?


Něco, co danému člověku udělá radost. Opět se primárně řiďte podle vlastních preferencí, ale jistou inspirací vám může být název daného výročí. Ke zlaté svatbě se tak jako dárek hodí třeba zlatý šperk, u diamantové zase sáhněte po šperku s diamantem.


Jak popřát k výročí svatby?


V prvé řadě od srdce. Oslava výročí svatby je obvykle intimní oslava mezi dvěma lidmi. Manželku či manžela ale jistě potěší upřímné vyznání lásky, nebo třeba připomenutí nejvýznamnějších okamžiků vašeho společného života. Pokud už máte děti, můžete je zapojit do přípravy přáníčka k výročí nebo upečení skvělého dortu na oslavu.

Nebyl nalezen žádný komentář