Získejte šperky od Danfilu zdarma díky doporučení

Affiliate Danfil

Líbí se vám naše zlaté šperky značky Danfil? Rádi byste některý měli ve své šperkovnici? Nebo už jste si u nás šperk koupili, ale chtěli byste další? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli ANO, tak čtěte dál. My vám tuto možnost nabízíme.

Jak můžu šperk zdarma získat?

Šperky Danfil můžete získat z pohodlí domova. Nikam nemusíte jezdit, nic nemusíte kupovat ani mít odborné znalosti z oblasti šperků. Stačí, když prostě doporučíte ostatním to, co se vám líbí, nebo v případě zakoupení, s čím jste spokojeni.

Na konkrétním případě to vypadá tak, že na svém facebookovém profilu umístíte odkaz na šperk, který se vám líbí či jste si jej již koupili nebo obrázek šperku. Tento odkaz má unikátní identifikátor, díky kterému poznáme, že dotyčná osoba klikla na uvedený odkaz nebo obrázek a přišla tak na stránky našeho internetového obchodu www.brilianty.cz právě přes váš odkaz. Pokud do 3 měsíců od první návštěvy přes váš odkaz nebo obrázek nakoupí, získáváte provizi 15 %.

Přívěsek bílé zlato

Celý systém provizí funguje na nezávislém affiliate systému Affilbox.cz, ve kterém můžete přehledně sledovat, kolik lidí přišlo přes váš profil na Facebooku, jaké máte provize apod. Propagovat můžete přes všechny sociální sítě, svůj blog, své internetové stránky, ale i emailem, pokud nebudete spamovat a oslovíte třeba své kamarády, známé, rodinu apod.

Jaký šperk si mohu vybrat a můžu si místo šperku vybrat peníze?

Průměrná provize se u internetového obchodu pohybuje za poslední rok od spuštění tohoto programu okolo 1 000 Kč, což v případě jedné objednávky za měsíc je celkem 12 000 Kč za rok. Vy si pak můžete vybrat buď šperk v dané hodnotě, nebo dražší šperk, z kterého vám odečteme hodnotu provize a nebo vám vyplatíme peníze převodem na váš účet nebo dle předchozí dohody.Náušnice z bílého zlata

Potřebuji živnostenský list?

Výhodou je, že nemusíte vlastnit živnostenský list. Spolupracovat lze i na Dohodu o provedení práce. V případě, že si vyberete šperky z naší nabídky, není nutná ani jedna možnost. Ty nejlepší, kteří už musí mít živnostenský list, dokáže taková spolupráce i uživit. Vydělají si desítky tisíc.

Jak mohu doporučit šperky Danfil?

Stačí se zdarma a bez dalších poplatků v budoucnu zaregistrovat na http://affil.brilianty.cz/prihlaseni/. Po přihlášení naleznete uvedený odkaz, banner, obrázek a třeba i slevový kód, který můžete doporučit svým známým, kamarádům, přátelům, rodině apod. Pokud jste si u nás zakoupili šperk a jste spokojeni, tak proč nás nedoporučit a získat za to odměnu. Nebo se vám naše šperky líbí, tak proč je neukázat i dalším.

Zlaté šperky

Podrobnosti o možnostech doporučování a propagace naleznete na https://www.brilianty.cz/affiliate-program-sperky-s-brilianty/. Svůj účet můžete kdykoliv zrušit. Pokud by vás zajímaly další podrobnosti, neváhejte nás kontaktovat na affiliate@brilianty.cz.

Nebyl nalezen žádný komentář