Halloween, který si vaše děti zamilují

Danfil Halloween

Den, kdy strašidla ožívají. Den, který je plný strašidelných zvuků i tajemné atmosféry. Jednoduše den, který si vaše děti oblíbí. I přesto, že u nás není Halloween ještě zcela zaběhlým svátkem, mezi dětmi je velmi oblíbený. V tento den, který letos připadá na středu 31. října, se mohou děti zabavit vymýšlením strašidelných kostýmů a těšit se na sladkosti, které s tímto svátkem neodmyslitelně souvisí.

Kde se vzal, tu se vzal

Halloween je často považovaný za americký svátek, ale málokdo ví, že je to původem svátek keltský. Již v 16. století se objevil zvyk chodit v kostýmech od domu k domu a vybírat potraviny výměnou za básničku. Do Ameriky se Halloween rozšířil až v 19. století. Mezi nejznámější symboly tohoto svátku patří dýně, čarodějnice, masky, kostýmy a kočky.

Vydlabávání dýní

Jednou z oblíbených aktivit před příchodem Halloweenu je vydlabávání dýní. To si jistě oblíbí i vaše děti, které mohou dát dýni novou strašidelnou tvář. Dýně se po vydlabání a vložení svíčky navíc stane perfektní podzimní dekorací vaší zahrady nebo interiéru.

Halloweenský kostým

Halloween je pro děti v podstatě takovým maškarním plesem, kdy si mohou obléknout kostým a proměnit se ve svou oblíbenou strašidelnou postavičku. Před Halloweenem jsou obchody plné nejrůznějších kostýmů a strašidelných doplňků. Kostým můžete ještě vyšperkovat speciálními barvičkami určenými na malování na obličej.

Dětské náušnice berušky

Náušnice se zvířátky

Pokud chcete, aby byl letošní Halloween pro vaše děti opravdu nezapomenutelný, darujte jim památku v podobě náušnic se beruškami. Dětské náušnice Danfil, které přináší řadu krásných tvarů, včetně zábavných zvířátek, jsou krásným Halloweenským dárkem. Díky jednoduchému konfigurátoru můžete navíc sami vytvořit krásné náušničky své holčičce na míru.

Dětské náušnice sloni

Sledujte nás na Facebooku✓ a Instagramu

Nebyl nalezen žádný komentář