Slavné celebrity a jejich šperky

Šperky jsou ozdobou každé ženy. A celebrity to moc dobře vědí. Na večírky vyráží s výraznými náušnicemi a náhrdelníky, ve volných chvílích volí jednodušší verze šperků a na plesy, charitativní akce a významné události showbyznysu mnohdy sahají i po zapůjčených kouscích s diamanty. Každá událost si totiž vyžaduje své.

České celebrity

Velkou milovnicí všeho třpytivého je modelka Andrea Verešová. Tato slovenská kráska si může dovolit extravaganci ve špercích. Nejen na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech dává přednost výrazným šperkům před okázalou róbou. Jednoduché šaty, overaly i pánský styl jí velmi svědčí, stejně jako diamantové náušnice a náhrdelníky.

Krom Andrey Verešové si na luxus potrpí i další Slovenka Dara Rolins. Zpěvačka však preferuje sportovní styl, a tomu přizpůsobuje své šperky. Perlové pecky tak střída se zlatými kruhy, ať už na sport, volný čas nebo na koncert. Nebojí se však ani bižuterie a obyčejných korálků.

Sama krásným šperkem je také česká modelka Simona Krainová. Ta se nechává hýčkat od manžela, který ji zahrnuje nejen svou láskou, ale i prsteny a náušnicemi. Ovšem modelka je především mámou a na procházku s dětmi tak vyrazí klidně i s korunkou z pampelišek.

Tatiana Kucharova

 

Další významnou českou ženou, kterou si hýčká přítel a která nedá na šperky dopustit, je Miss World Taťána Kuchařová. Modelka na společenské události velmi často volí zajímavý vršek šatů nebo holý krk. Na nápadité náušnice nikdy nedá dopustit. Občas je doladí i jednoduchým náramkem.

Zahraniční hvězdy

Krom slovenských a českých krásek můžeme šperky obdivovat také na zahraničních celebritách. Emma Watson a Taylor Swift jsou důkazem toho, že i mladé hvězdičky nikterak nezaostávají za zkušenými hvězdami. Ač je zpěvačka Taylor Swift ráda za rebelku, dokáže se přizpůsobit situaci a doladit róbu krásnými klenoty.

Taylor Swift

 

Ztělesněním dokonalosti je Emma Watson. Mladičká herečka vyniká svou krásou, inteligencí a citem pro módu. Pro každou příležitost vhodně vybere šperk, který nezastíní její jemnost a ženskost.

Modelka Gisele Bündchen je pro šperky přímo stvořená. Její krk často zdobí náhrdelník a ještě častěji sahá po celých setech. Sladěnost v náušnicích, prstenu, náramku a v náhrdelníku je její doménou. A krásnou zralou ženou je i Nicole Kidman. Herečka díky své zrzavé hřívě nejčastěji volí šperky ze žlutého zlata.

Nicol Kidma

 

Nebyl nalezen žádný komentář