Články se štítkem

‘příležitosti k obdarování’

Co nás v roce 2017 čeká a na jaké příležitosti k obdarování nezapomenout

Co náš čeká v roce 2017

Přivítali jsem rok 2017 a sedmička je šťastným číslem, takže se rozhodně máme na co těšit. Podle čínského horoskopu bude rok 2017 rokem ohnivého kohouta. Dočkáme se například upřímnosti ve vztazích, která vztahům nepochybně svědčí. Rok 2017 bude lásce přát, měl by být intenzivním a plným vášně. Chcete vášeň ještě více umocnit? Podívejte se, na jaké příležitosti k obdarování nezapomenout. A věřte, že u žen láska neprochází jen žaludkem…

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

1. Máj

Byl pozdní večer – první máj – večerní máj – byl lásky čas. První máj je tradičním svátkem evropských kultur, který se slaví 1. května. Je spojený s oslavou jara, lásky a také plodnosti. Proto také patří mladým lidem, kteří ho většinou oslaví velice romanticky a po svém. Jak budete oslavovat měsíc lásky vy? Dodržujete zvyky spíše tradiční nebo ty moderní?

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Jak oslavit Mezinárodní den žen

jak oslavit mezinárodní den žen

Každým rokem se 8. března slaví Mezinárodní den žen. Výročí připomíná stávku newyorských švadlen z roku 1908,  které bojovaly za lepší pracovní podmínky a odstartovaly tak veřejný boj za volební právo žen. Nejedná se tedy o socialistický svátek, který je spojen jen s oslavou mateřství, ale oslavujeme ženy jako takové, jejich rovnoprávnost a společenské postavení. Jelikož je i dnes postavení žen ve společnosti velkým tématem, neměli bychom na tento svátek zapomínat a především my ženy bychom ho měly patřičně oslavit.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář