Proč si nechat vyrobit snubní prsteny na zakázku

Každý zasnoubený pár touží při plánování vlastní svatby sladit vše k dokonalosti. V malých detailech se skrývá celé kouzlo svatby a nic by se nemělo opomenout. Velice důležitým prvkem všech svateb, a zároveň věčnou vzpomínkou, jsou snubní prsteny. Při jejich výběru nedělejte žádné kompromisy, budete je mít na rukou a na očích po mnoho a mnoho let.

Nabídka snubních prstenů je opravdu široká. Máte-li však rádi originalitu a chcete váš sňatek zpečetit prstýnky, jaké nikdo jiný nemá, nechte si vytvořit snubní prsteny na zakázku. Obavy ponechte stranou! Výroba prstenů na zakázku je rychlá a váš svatební rozpočet nijak závratně nenavýší.

Stále váháte, zda se do tohoto kroku pustit? Máme pro vás hned několik důvodů, proč jsou snubní prsteny na zakázku skvělou volbou.

1. Jedinečný originální design

Možná jste právě vy typem člověka, který vyhledává originalitu a výjimečnost. Tak úžasné snubní prsteny zkrátka chcete mít jen vy!

2. Buďte součástí kreativního procesu

Navrhněte si svoje prstýnky zcela sami, nebo si nechte předložit návrhy profesionálních designerů a pouze vybírejte ty pravé.

3. Dokonale vám padnou

Šířka prstenů, ale jejich výška neboli profil, jsou důležitými faktory pro pohodlné nošení. Nyní jsou velice populární prstýnky s komfortním, uvnitř zaobleným, profilem. Při zákazové výrobě o něj samozřejmě můžete požádat.

4. Už žádné kompromisy

Vybrali jste si s kolekce, ale pořád to není váš prstýnkový ideál? Nedělejte žádné kompromisy. V rámci zakázkové výroby požádejte o snížení profilu či jiné úpravy šperku z nabízené kolekce.

5. Přijatelná cena

Částka, kterou utratíte za šperky na zakázku, se od ceny prstenů v nabídce nijak výrazně neliší. Cena se totiž vždy odvíjí od váhy spotřebovaného materiálu.

6. Perfektně se doplní s vaším zásnubním prsten

Snad nejvíce možnost kreativity ocení nevěsty, co se rozhodly nosit snubní i zásnubní prsten na jednom prstu. Designeři vám navrhnou prsten, který padne k tomu, jež váš prsteníček již zdobí, jako ulitý.

7. Krátká doba vyhotovení

Ačkoli se pojem zakázka může zdát časově zdlouhavý, lze celý proces od návrhu prstýnků až po jejich výrobu uskutečnit během 3-4 týdnů.

8. Osobní přístup

Po celou dobu zpracování vaší zakázky s vámi budou komunikovat profesionálové. Rádi vás vyslechnou a ochotně doporučí, jaké prstýnky vám budou nejlépe vyhovovat. Osobní a laskavý přístup učiní z plánování svatby příjemné období, na které budete rádi vzpomínat.

Mnoho zasnoubených párů si přeje dokonalou svatbu, a proto využívá zakázkovou výrobu.

Nebyl nalezen žádný komentář