Malé princezny a jejich šperky

Dětské náušnice Cutie

K ženám krásné šperky neodmyslitelně patří. Ty nejvzácnější většinou uchováváme už z dob, kdy jsme byly malé a dostaly jsme je k příležitosti narození nebo křtu. Obdivuje vaše malá holčička vaši šperkovnici? I malé princezny si zaslouží své vlastní šperky, které jim budou dělat radost každý den. Už jste viděli naši nabídku dětských náušniček Danfil? Že ne? Teď je správný čas si ji prohlédnout, vždyť náušnice Danfil nosí i holčičky slavných českých blogerek.

Seznamte se s Danfil Kids

Naše česká firma Danfil Jewellery se zaměřila také na nabídku náušniček Danfil, které jsou určeny pro malé princezny od 3 měsíců až do 15 let. Tyto náušničky propojují nevyšší kvalitu použitých materiálů s nápaditým designem, jenž padne do oka nejen vám, ale také malým slečnám. V nabídce Danfil najdete více než 100 modelů, které ve všech kombinacích přinášejí nabídku 600 unikátních dětských šperků.

Srdíčko, nebo třeba beruška?

Jaký tvar náušniček se vaší holčičce bude líbit nejvíc? Pokud sázíte na klasiku, prohlédněte si širokou nabídku kapek či peciček. Hledáte náušničky, které budou stejně roztomilé jako vaše holčička? Pak vás potěší tvary zvířátek, srdíček i kytiček.

Jaká barva se vám líbí nejvíce?

Co se týče barvy zlata, vybírat můžete mezi zlatem žlutým, bílým a růžovým. Barvou zlata však výběr nekončí, dětské náušničky Danfil je možné osadit barevnými kameny v 12 různých odstínech, v nabídce máme ale také dětské náušnice s luxusními diamanty.

„Poskládejte“ si náušnice podle svých představ

Chcete sami sebe pasovat do role šperkařů? Díky jednoduchému konfigurátoru na stránkách www.danfil.cz můžete vytvořit své holčičce šperk přímo na míru. Stačí si vybrat tvar, styl náušniček i zapínání, barvu zlata i barvu kamínků.

Příležitosti k darování náušniček

Jak už jsme zmínili v úvodu, dětské náušničky se dle zvyku dávají holčičkám k jejich narození, případně jsou častým dárkem babiček k jejich křtinám. Příležitostí však je více, svou princeznu můžete obdarovat na Den dětí nebo k narozeninám či svátku. Dětské náušničky ze zlata jsou velmi vděčným šperkem, který vydrží i desítky let.

Dětské náušnice Cutie Jewellery

Náušničky Danfil ve světě slavných blogerek

Zajímají vás postřehy žen, jež mají na internetu své zasloužené místo? V současné době blogerů den za dnem přibývá, aktuálně jich můžete sledovat ve světě více než 50 milionů. I u nás jsou blogerky velmi oblíbené. A hned několik z nich, které můžete najít pod přezdívkami @simisekkh, @by_coco, @anna_kaha, @thejdukova, se chlubí náušničkami Danfil, jež zdobí jejich malé princezny.

Nebyl nalezen žádný komentář