Podzimní kouzlo svateb

Podzimní kouzlo svateb

I přesto, že se největší podíl svateb odehrává právě v létě, svatba na podzim má své nezaměnitelné kouzlo. Stačí pouze několik slov, abychom vám popsali, jak může být podzimní svatba magická. Plápolající plameny, pestrobarevné šustící listí, atmosféra dýchající romantikou a láska, která lze cítit v chladivém podzimním vzduchu. Přibližme si, jaké přednosti svatba zasypaná pestrobarevným listím ukrývá.

Podzimní dekorace

Jedním z nejznámějších symbolů podzimu jsou barvy. Škála podzimních barev začíná u teplé hnědé přes oranžové až po červené odstíny. Právě tyto barvy vás mohou inspirovat při výzdobě svatebního sálu. Využít můžete přírodní materiály, ať už pestrobarevné listí, dýně rozličných tvarů a velikostí i šípky, které dokáží rozzářit svatební tabuli.

Magické svatební fotografie

Díky podzimní svatbě můžete jako kulisu svých fotografií využít samotnou přírodu, která je mnohdy tou nejkrásnější umělkyní. Bílé svatební šaty ve spojení s pestrobarevným listím se postarají o to, aby měly svatební fotografie nezaměnitelnou atmosféru. Nemusíte se ani zaleknout ve chvíli, kdy bude ve váš svatební den pršet. Také barevný deštník, či výrazná pláštěnka a gumáky se budou na fotografiích vyjímat. A navíc, jen tak někdo podobné fotografie mít nebude.

Svatební menu s chutí podzimu

Podzim se může snadno promítnout také do svatebního menu. Stačí do něj zařadit například lahodnou krémovou dýňovou polévku nebo křupavý jablečný závin a hostům nabídnout lahodný mok v podobě jablečného moštu.

Ke svatbě šperky patří

K podzimu, který je zbarven do teplých barev a zlatých odstínů se hodí i zlaté šperky, které vám budu lichotit především ve chvíli, kdy si obléknete šaty v barvě slonoviny. A protože podzim je plný barev, barev se nemusíte bát, ani co se šperků týče. Bez obav sáhněte po barevných kamenech, které jsou nepřehlédnutelné.

Snubní prsteny

Ani při podzimní svatbě se výběru snubních prstenů nevyhnete. Při výběru je dobré dbát na to, aby se vám prsteny líbily i za několik let. Jak vybrat dokonalé snubní prsteny, které si zamilujete? Inspirujte se naším článkem výběr snubního prstenu.

Nebyl nalezen žádný komentář