Šperk, vhodný dárek k promoci či maturitě

Promoce

Úspěšné absolvování střední či vysoké školy. Velká událost v životě Vašeho dítěte, partnera, kamaráda, vnoučete. Zakončení několikaleté tvrdé práce, stresu, šťastných i méně šťastných prožitků. Ukončení studia a krok do další etapy života je jistě důvod pro oslavu. K maturitnímu vysvědčení i k řádnému titulu již tradičně patří i dárek.


Tyto slavnostní události zaslouží dar elegantní a stylový. Velké překvapení zajistíte oslavenci i v případě předání briliantového prstenu.

briliantové prsteny

Oslavuje-li se školákem celá rodina a rádi byste předali dar za všechny příbuzné, neváhejte využít perfektní sety, které potěší a zaujmou. Elegantní komplet šperků je nedocenitelnou odměnou za snahu školáka. Jedná se o šperky pro jakoukoli příležitost. Podtrhnou osobnost a dodají šmrnc a glanc.

Pokud potřebujete více inspirace, nechte se okouzlit překrásnými zlatými náušnicemi s brilianty. Radost dopřejete oslavenci i v případě, bude-li odměnou vkusný třpytivý přívěsek s diamantem.

briliantove-nausnice-a-privesek

Jedním z tipů pro maturanta či vysokoškoláka je výběr šperku v podobě symbolu podle jeho data narození. Znamení zvěrokruhu lze dle vkusu oslavence vybrat ve dvou variantách. Ze zlata s diamanty či ze stříbra se zirkony.

V případě maturity i promoce je tradicí předat seriózní dárek. Kvalitním šperkem vyzdvihnete význam události a oceníte své děti, partnery, kamarády i vnoučata za veškerou jejich snahu v době studia. Dáte jim najevo, že jste hrdi a radujete se s nimi z jejich úspěchů. Jde o den, který si oslavenec bude pamatovat navždy.

Nebyl nalezen žádný komentář