Self Love Rings aneb prsteny sebelásky

Prsten sebelásky

O zásnubních a snubních prstenech jsme toho napsali hodně. Tentokrát vám představujeme žhavou novinku, která hýbe světem šperků – a to jsou “Self love rings”, v překladu prsteny sebelásky.

Mějte se rády takové, jaké jste!

Zatímco zásnubní prsten symbolizuje váš závazek k někomu jinému, tak prsten lásky symbolizuje v dobrém slova smyslu sebelásku. Má připomínat, abyste o sebe každý den pečovala a měla se ráda taková, jaká jste.

Zpravidla si jej kupují ženy. A nezáleží na tom, jestli jsou svobodné, nebo vdané. To v žádném případně nehraje roli. Jsou určeny pro všechny ženy, které chtějí dát najevo, že jsou své a mají se za to rády.

Prsten sebelásky se nosí na malíčku

Prsten sebelásky se nosí na malíčku a je typický svým trojúhelníkovým tvarem, ideálně třikrapnovým uchycením. A proč zrovna tímto tvarem? Protože připomíná ženské luno.:)

Pokud chcete opravdu originální prsten sebelásky, tak vám ho rádi vyrobíme a nebo doporučujeme krásný prsten sebelásky s almandinem a diamanty nebo ametystem s diamanty. Almandin je elegantní červený kámen, jeden z nejběžnějších granátů, a spojení těchto dvou elementů symbolizuje lásku jako takovou.

Nezapomeňte nás sledovat:) na Facebooku✓ nebo Instagramu

Prsten sebelásky s almadinem a diamanty

Nebyl nalezen žádný komentář