Zpátky do školy a rovnou s novým šperkem

Dětské náušnice Danfil Kids

Čas prázdnin se neúprosně chýlí ke konci a blíží se doba, kdy se děti chystají do školy. Ať už jde vaše princeznička do školky, první třídy,  nebo do vyššího ročníku, vždy se v jejích očích jedná o velkou událost. Zpříjemněte své holčičce první dny školy a oslavte nový školní rok šperkem, který bude mít vždy při sobě.

Danfil, šperky pro děti

Česká značka Danfil se zaměřuje na nabídku kvalitních náušnic a přívěsků pro děti ve věku od 3 měsíců až pro slečny do 15 let. Nabízí unikátní šperky, které spojují krásný design i nejvyšší kvalitu materiálů. Originální dětské náušnice Danfil potěší každou malou holčičku a stanou se šperkem, se kterým bude vyrůstat.

Visací dětské náušnice

Šperk, který se neztratí

Jednou z tradic při narození holčičky je darovaní zlatých náušnic, vy si tuto tradici můžete vytvořit, když jde vaše holčička do první třídy. Zlaté náušnice, které děti dostaly jako malé, velmi často opatrují jako oko v hlavě a stávají se pro ně učiněným pokladem. Takovéto náušnice se velmi často předávají z generace na generaci.

Dětské náušnice s kamínky ve tvaru srdíčka

Široký výběr materiálů i stylů

Díky široké nabídce si můžete vybrat z celé řady designů, ať už hledáte roztomilé, barevné dětské náušničky, nebo elegantní náušnice, které bude moci vaše holčička nosit i za několik let, jistě si vyberete. Kytičky, berušky, srdíčka či jednoduché tvary, je jen na vás, jaký šperk bude zdobit uši vaší slečny.

Dětské náušnice ve tvaru srdíčka

Náušnice na míru

Nejkrásnější dárek je ten, který je dělaný na míru. Na stránkách Danfil.cz můžete pomocí velmi jednoduchého konfigurátoru vytvořit šperk, který bude jedinečný. Vybrat si můžete tvar, styl, kamínky, materiál i typ zapínání. A výjimečný dárek, k výjimečnému dni pro vaší holčičky do nového školního roku, je na světě.

Nebyl nalezen žádný komentář