Trendy svatebních šperků pro tuto zimu

Zimní svatba

Vánoční svatba. Spojení, které je stejně krásné a kouzelné jako čerstvě napadený sníh. A co by byl bělostný sníh bez oslňujícího třpytu. K dokonalosti svatebních šatů bezesporu nádherné třpytivé šperky patří, pojďte se s námi podívat, jakými kousky oslníte při své jedinečné zimní svatbě.

Kouzlo zimy, vůně Vánoc a svatebních šperků třpyt…

tyto šperky by při své svatbě, nevěsta každá chtěla mít.

Rubínové náušnice

Červená barva je u svatebních šperků v současné době velice populární, protože dokonale doplňuje bílou barvu, která je se svatbou i zimou neodmyslitelně spojena. Spojení výrazné červené barvy rubínů, bílého zlata a deseti třpytivých diamantů je u rubínových náušnic přímo magické. Náušnice na první pohled zaujmou a budou ozdobou každé nevěsty.

Rubínové náušnice

Visací náušnice

Visací náušnice jsou jedním z klasických svatebních trendů, při zimní svatbě dokonale ladí s liniemi dlouhých rukávů svatebních šatů. Luxusní visací náušnice z bílého 14 karátového zlata ve tvaru kapky, které jsou doplněny 53 zářivými brilianty kulatého brusu, budou tou pravou volbou. Něžné, ale výrazné, náušnice, které musíte mít.

Visací náušnice

Sněhová vločka

Sněhové vločky jsou maličké zázraky nekonečné krásy“, řekl kdysi Wilson Bentlay, první fotograf sněhových vloček. A je to nepochybně pravda, vločky, které jsou jedním z nejznámějších a nejkrásnějších symbolů zimy, budou jedinečným šperkem vaší vánoční svatby. Sáhněte třeba po luxusním přívěšku ve tvaru sněhové vločky, který je vyroben z bílého 14 karátového zlata a je doplněný brilianty kulatého brusu o celkové váze 0.077 ct.

Přívěsek vločka

Zimní set s diamanty

Diamanty jsou věčné a ženy je milují. Diamanty vždy byly a jsou doplňkem, který ke svatbě jednoduše patří. Tradiční a přitom nesmírně okouzlující spojení nádherných svatebních šatů a jednoduchých náušnic s přívěskem nikdy nezklame.

Náušnice z bílého 14 karátového zlata ozdobené 0.406 ct třpytivými brilianty kulatého brusu společně s přívěskem z bílého 14 karátového zlata, ozdobeným zářivým diamantem 0.25 ct kulatého brusu jsou spojením, kterému nelze odolat.

Diamantový zimní set

Nebyl nalezen žádný komentář