Svatební plánovač

Svatební plánovač

Plánujete svatbu? Svatba je jednou z nejkrásnějších událostí v životě nevěsty, a proto je důležité se na tuto velkou událost náležitě připravit i co se světa šperků týče. Výběr svatebních šatů, příprava pozvánek, výzdoba prostorů, výběr dortu… Seznam věcí, které je potřeba před svatebním dnem zařídit je opravdu velký. Když však budete vše vyřizovat s dostatečným předstihem a s klidnou hlavou, je více než pravděpodobné, že se váš den vydaří přesně podle vašich představ. Kdy vybírat snubní prsteny, či šperky k šatům? Poradíme vám.

Výběr šperků k šatům

Svatební šaty byste měla vybírat s dostatečným předstihem zhruba 8 až 9 měsíců před svatbou, to samé platí i o výběru šperků, které jsou velmi důležitou součástí celkového vzhledu nevěsty. Kdy začít šperky vybírat? Ideálně 6 až 7 měsíců před svatbou. Díky této rezervě budete mít dostatek času si případně svou volbu rozmyslet a zvolit jiné šperky. Velmi oblíbené jsou briliantové přívěsky a náušnice.

Briliantový přívěsek

Vyšperkujte ženicha

Dokonalá svatba se skládá z jednotlivých detailů, proto byste neměla při plánování zapomenout i na vzhled ženicha. Manžetové knoflíčky i spony na kravaty jsou doplňkem, který se stane pomyslnou zlatou tečkou na outfitu ženicha. Výběr doplňků pro ženicha naplánujte zhruba 4 až 5 měsíců před svatbou.

Snubní prsteny

Snubní prsteny byste měli začít vybírat také zhruba 4 až 5 měsíců před svatbou. Výběr neuspěchejte, prstýnky budou zdobit vaši ruku desítky let, proto byste si měli při jejich výběru položit otázku: Budou se mi líbit i za několik let?

Snubní prsteny s diamanty

Výroba šperků na zakázku

Toužíte po originálních snubních prstenech a špercích na míru? Pamatujte na to, že standardně se doba výroby originálních šperků pohybuje mezi 3 až 4 týdny. Proto byste opět měli mít dostatečnou rezervu. S rezervou počítejte i v případě, že bude volit šperky s gravírem nebo rytinou.

Nebyl nalezen žádný komentář