Šperky jako dárek za porod

Dárek za porod

Narození dítěte je jednou z nekrásnějších událostí v životě. Tuto událost je samozřejmě potřeba náležitě oslavit a darování dárku k narození dítěte je již nepsanou tradicí. Velmi často tak v okamžiku narození dítěte vyvstává otázka, jaký dárek zvolit, ať už pro maminku nebo pro děťátko. Měl by být takový, aby vydržel na celý život a stal se připomínkou jedinečného okamžiku, kdy se miminko poprvé podívalo na svět.

Dárek, který neztrácí na hodnotě

Jedním z nejoblíbenějších dárků k příležitosti narození dítěte jsou šperky, které neztrácí na své kráse ani po několika letech. Šperkem nemůžete udělat krok vedle, protože většina žen souhlasí s tvrzením, že šperků není nikdy dost.

Prsten za porod

Darování prstene jako poděkování za to, že žena vašeho srdce na svět přivedla dítě, je jedním z nejčastějších šperků, kterým muž obdarovává svou ženu. Ruce žen proto velmi často zdobí hned tři prsteny; zásnubní, snubní a prsten za porod. To jak by měl prsten vypadat, záleží především na vkusu ženy. Alespoň kovem by však měl odpovídat snubnímu prstenu, aby spolu tyto dva prsteny ladily. Ideální je volit prsten s diamantem.

Briliantový prsten - tip na dárek k narození dítěte

Šperk s rytinou

Dalším velmi oblíbeným dárkem je šperk, na kterém je vyryto jméno dítěte a datum narození. Nejčastěji se jedná o přívěsek, který může maminka nosit v blízkosti svého srdce.

Zlatý přívěsek s rytinou

Náušnice pro holčičku

Možná ještě někde najdete zlaté náušničky, které jste dostali při narození. Tradice darování dětských náušnic je stále aktuální. Náušnice většinou dává holčičce babička, druhá babička může holčičku obdarovat přívěskem do setu. Jedná se o šperky, se kterými velmi často dítě vyrůstá a nosí je i v dospělosti.

Set náušnic pro maminku a dceru

Danfil, kvalitní náušnice pro holčičku i maminku

Velký výběr kvalitních dětských náušnic a přívěsků najdete v našem e-shopu danfil.cz, kde si zároveň můžete pomocí jednoduchého konfigurátoru vytvořit náušnice podle vašich představ.

Nabízíme také možnost zakoupit stejné náušnice pro maminku i vaší princezničku. Velmi oblíbené jsou srdíčka z bílého zlata.

Pro více informací nás kontaktujte na zákaznické lince 485 110 116.

Nebyl nalezen žádný komentář