Oslavte vstup do Nového roku zasnoubením!

Konec roku bývá tradičně ve znamení vánočních svátků, vůně skořice, hřebíčku a citrusů. Možná i pro svoji zvláštní vůni v sobě toto období nese cosi magického, něco, co zdaleka nesouvisí jenom s Vánocemi a vánočními tradicemi. Je to kouzlo lásky, partnerství a rodiny, co provází poslední dny roku, kouzlo, které se dá báječně využít i pro zásnuby… 

Láskyplná vyznání, příjemná překvapení a dárky z lásky

Advent je dobou hojnosti, kdy myslíme na své blízké více než kdy jindy, kdy se urputně snažíme přijít na to, jak projevit svoji lásku a také obstarat dárky, které by vykouzlily úsměv na jejich tvářích. Konec roku je také dobou spokojenosti, štěstí a lásky. Mělo by tomu tak být. A dopomoci k tomu mohou i láskyplná vyznání a příjemná překvapení. Ano, takovým vyznáním je i nabídka k sňatku.

Lásky není nikdy dost, stejně tak ani úsměvů, polibků a pozornosti, kterou věnujeme svým milovaným. Není lepšího vyznání lásky než toho, které provází vřelé pohlazení a dárek v podobě honosného šperku. Šperk je deklarací lásky. Šperk je klíčem k srdci toho druhého a nepostradatelnou součástí toho nejvyššího vyznání lásky – žádosti o ruku.

Zásnubní prsten

Kdy jindy když ne na Silvestra?

Právě kouzelná atmosféra vánočních svátků a slavnostní pojetí loučení se se starým rokem, doba nových začátků, naděje a radostných očekávání je jako stvořená pro zásnuby.

Ještě lepší než Vánoce, kdy je rozdávání dárků tradicí, je i kvůli překvapení vhodnější požádat o ruku na Silvestra. Silvestr je ideálním dnem pro zásnuby již kvůli své slavnostní atmosféře a všudypřítomné radosti. Nabízí také nezapomenutelný zážitek, který si zajisté oba z páru udrží v paměti po celý život. O kterém jiném termínu se to dá říct?

Silvestr je skvělou příležitostí k vyjádření svých citů a plánů, je báječným dnem pro zásnuby a darování toho nejcennějšího, co muž může ženě dát. Své srdce může darovat v podobě zásnubního prstenu. Zásnubní prsten mluví řečí srdce a lásky…

Jak požádat o ruku?

Ne všichni muži si potrpí na romantiku, naprostá většina žen však romantiku ocení. Požádat o ruku na Silvestra v sobě nese romantický nádech již jenom kvůli zvláštnímu termínu. Slibuje také výjimečné překvapení, jen málokterá žena bude čekat, že ji požádáte o ruku právě v době silvestrovských oslav. Všudypřítomné ohňostroje, veselí a šampaňské k tomu však přímo vybízejí. Není tak nutné se starat o speciální atmosféru jako v případě jiných termínů.

Požádat o ruku na Silvestra nevyžaduje žádné zvláštní přípravy, a přesto bude výjimečné. Stačí výborná večeře, víno, světlo svíček, které o půlnoci doplní i záře ohňostrojů. Pak už zbývá jen kytice a samozřejmě zejména zásnubní prsten. Ten je klíčový. Dejte si proto záležet na jeho výběru.

Jak vybrat zásnubní prsten?

K dispozici je celé spektrum nádherných šperků, které poslouží jako dar pro ženu, se kterou chcete vstoupit do manželství a strávit s ní bok po boku zbytek života. Zásnubní prsteny hovoří již sami o sobě.

Kruh je symbolem nekonečnosti, ale i věčného koloběhu života. Ztvrzuje lásku, také stálost a věrnost. Říká, že již nehledáte svůj dokonalý protějšek, ale že jste ho už našli. Kruh také symbolizuje spojení a harmonii. Zásnubní prsten se nosí na prsteníčku, který je údajně nervově spojený přímo se srdcem a přináší tak do srdce lásku.

Zásnubní prsten může být ze stříbra nebo ze zlata. Nejčastěji se užívá bílé zlato, ale může jít i o zlato žluté nebo růžové. Měl by ho zdobit jeden drahý kámen, nejlépe kulatý a bezbarvý. Tradičně jde o diamant nebo zirkon.

Avšak záleží na preferencích každého, vkusu a srdci. Pak můžete sáhnout třeba i po prstenu s barevným kamenem. Vyberte prostě takový prsten, který osloví vaše srdce, takový prsten pak může oslovit i srdce partnerky. Zásnubní prsten tedy můžou zdobit i barevné či hranaté drahé kameny. Je-li drahokamů více, měl by jeden z nich být dominantní.

Už je čas…

Konec roku se kvapem blíží. Pokud plánujete překvapit svoji polovičku žádostí o ruku, pospěšte si s výběrem prstenu. Byla by škoda promeškat tak skvělý termín. Silvestr nevyžaduje žádné zvláštní přípravy, tím největším úkolem je výběr zásnubního prstenu. Jakmile budete mít prsten v krabičce a nastane poslední den v roce, pak už stačí jen jediné – ve správný okamžik pokleknout a vyjádřit se.

Přejeme hodně štěstí a lásky, do nového roku a případně i manželství všechno nejlepší!

Nebyl nalezen žádný komentář