Nejprodávanější snubní prsteny Danfil

Nejprodávanější snubní prsteny

ANO! Tři písmenka s tak velkou mocí. Až kouzelnou. Muž se díky tomuto magickému slůvku stává nejšťastnějším člověkem na zemi. A žena? K tomu snad není co dodávat, slzy štěstí napovídají, že toto krátké slůvko je opravdu neobyčejné. Ke štěstí páru zbývá už jen vysněná svatba, ke které neodmyslitelně patří snubní prsteny. A výběr je opravdu důležitý, jsou přeci jen symbolem věčného svazku. Inspirujte se s námi nejprodávanějšími prsteny Danfil. Máme takové tušení, že vám nějaké padnou do oka.

Symbolem lásky jsou prsteny snubní,

vyberte ty, o kterých pár každý sní.

Elegantní prsteny z 14 karátového bílého zlata s brilianty, pár-3017

Jednoduchost, která se snoubí s elegancí a nádherným třpytem diamantů. Každou ženu učaruje 3mm široký prsten z 14karátového zlata s devíti překrásnými zářivými diamanty a muži podlehnou kouzlu 3,5mm širokého snubního prstene, který vyzařuje mužností a dokonalou elegancí. Prsteny z kolekce Casting jsou vyráběné speciální technologií takzvaného lití do ztraceného vosku.

Elegantní zlaté prsteny

Dokonalé prsteny z 14 karátového zlata s brilianty, pár-3019

Jistě víte, že kruh symbolizuje nekonečnost. A dva kruhy? Nepochybně lásku až navěky jako z pohádky. Snubní prsteny z kolekce Casting, které jsou vyráběné opět technologií lití do ztraceného vosku, oslní nejen třpytem diamantů na prstenu ženy, ale také moderním vzhledem. Oba zlaté snubní prsteny s diamanty typu 3019 jsou spojením dvou kruhů. Jednoduše dva. Dva na lásku. Dva na bolest. Dva na štěstí.

Prsteny žluté zlato

Klasické prsteny z 14 karátového žlutého zlata, pár-4C35

Stejně jako jsou věčné diamanty, je věčná okouzlující klasika jednoduchých snubních prstenů ze žlutého zlata. Máme pro vás malou hádanku, jak na první pohled poznáte ženatého muže a vdanou ženu? Odpověděli jste, že díky zlatým snubním prstenům? Správně, máte bod. Snubní prsteny ze žlutého zlata 4C35 z kolekce Basic s půlkulatým profilem na vás na první pohled prozradí, že jste šťastně zadaní.

Snubní prsteny žluté zlato

Moderní prsteny z 14 karátového zlata s diamanty, pár-3023

Výrazné a moderní. Jednoduše prsteny, ze kterých nespustíte zrak, a které už nedáte z prstu. Muži budou u vytržení z ostře řezaných, nepřehlédnutelných hran prstene s šířkou 4mm a ženy se při pohledu na dvě řady briliantů prstenu širokého 3mm nepřestanou usmívat. Snubní prsteny 3032 z kolekce Casting se také pyšní speciální technologií lití do ztraceného vosku.

Snubní prsteny zlaté

Okouzlující prsteny z 14 karátového bílého zlata, pár-2B35

Jednoduchost prstenů se snoubí s neodolatelným bílým 14karátovým zlatem. Jednoduše magická klasika s moderním kabátem z bílého zlata. Tradiční půlkulatý profil šperků z kolekce Basic bude zdobit vaše ruce do konce života. Snubní prsteny typu 2B35 vás nikdy nepřestanou bavit a nikdy nevyjdou z módy.

Bílé zlato snubní prsteny

Jedinečné snubní prsteny z 14 karátového bílého zlata, pár-1G40

Bílé zlato už je nějaký ten pátek na výsluní a stává se favoritem číslo jedna při výběru materiálu na snubní prsteny. Jedinečnost prstenů z 14karátového zlata spočívá v plochém profilu, který přináší prstenům mladistvý náboj a činí je nepřehlédnutelnými. Snubní prsteny 1G40 z kolekce Basic v šířce 4mm si najdou místo nejen v srdci, ale také na rukou párů, které hledají moderní a jednoduchý prsten.

Snubní prsteny z bílého zlata

Magické prsteny z 14 karátového žlutého zlata

Mají šířku pouhých 1,7 mm, přesto je však nemůžete přehlédnout, elegantní snubní prsteny z kolekce Basic přináší tenčí variantu klasických snubních prstenů ze žlutého zlata. Páry, které hledají jednoduchost a jemnost, budou těmito 14karátovými prsteny jednoduše uneseni.

Prsten snubní

Tak co? Vybráno? Našli jste mezi nejprodávanějšími prsteny za uplynulý rok svou lásku na první pohled?

Nebyl nalezen žádný komentář