Jaké šperky na plesovou sezónu 2016?

jake sperky na ples

Stejně tak jako je konec roku tradičně spojený s vánočními svátky a silvestrovskými oslavami, patří začátek roku nového plesům. I v roce 2016 nás s prvními dny, týdny a měsíci roku čekají honosné akce plné oslnivých žen v těch nejkrásnějších šatech. Ženskou krásu podporují i třpytivé šperky, které plesům dodávají ještě více lesku a noblesy.

Příležitost vyniknout

Plesová kultura nabízí taneční, hudební i gastronomické prožitky. Nejenom v českých či evropských metropolích, ale ve městech po celé republice se tradičně pořádají plesy různého zaměření, aby uspokojili každého, kdo si chce dopřát nevšední kulturní chvilky.

Plesy mívají různá témata a strukturu účastníků, některé jsou více, jiné méně formální. Může jít o prestižní společenské události i akce regionálního významu, přesto je spojuje jediné – krása, lesk a touha vyniknout. A tak nás v tomto období čekají starosti s výběrem šatů, účesu, make-upu, módních doplňků a samozřejmě také šperků. Právě zlaté šperky jsou tím prvkem, který může plesovou róbu pozvednout ještě na vyšší úroveň. Šperky mohou podtrhnout eleganci šatů i zvýraznit ženskou krásu. Věnujte jim proto pozornost, jistě si ji zaslouží.

Plesové briliantové náušnice Danfil DF2135

Náušnice Danfil DF1665

     

Jaký šperk si vybrat?

Ples je společenskou událostí, kde jistě využijete ty nejluxusnější šperky. Šperky, které nosíte běžně, tentokrát raději nechte doma. Sáhněte po takových klenotech, které vzbudí pozornost. Myslete na to, že právě ples je tím místem, kde by šperky měly zářit v celé své kráse, stejně jako každá žena.

Řiďte se vlastní intuicí, ale nezapomeňte ani na to, že méně je někdy více. Zlaté náušnice by například neměly chybět žádné ženě, pokud však dekolt zdobí výrazný náhrdelník, náušnice by měly být jemnější. Výraznější šperky vyniknou na jednodušších šatech, naopak nápadné šaty ladí s jemnějšími šperky, které jim nebudou ubírat na pozornosti.

Přívěsek Danfil s brilianty DF2136

Danfil briliantový přívesek z bílého zlata DF 1625

I přesto je právě ples skvělou příležitostí ukázat šperky, které se jinde neuplatní. Ženy tak mají prostor ozdobit se například vzácnou broží nebo zazářit díky šperkům do vlasů. To vše je možné. To vše a mnohem víc. Dámy, čeká vás nejedna pohádková akce, kde se můžete stát doslova královnou. Dopřejte si šperky, které vám to umožní. Přejeme nezapomenutelné zážitky!

Briliantový prsten DF1670

Briliantový prsten Danfil DF2144

Nebyl nalezen žádný komentář