Eternity, trendy ve světě snubních prstenů

Snubní prsteny eternity

Svatba je jednou z největších událostí v životě páru a je neodmyslitelně spojena se šperky, ať už v podobě zásnubních prstenů, svatebních šperků, které dokonale ladí ke svatebním šatům, nebo v neposlední řadě snubních prstenů. Rok od roku se trendy snubních prstýnků mění, jaké jsou ty pro rok 2019?

Výběr snubních prstenů

Snoubencům se doporučuje vybírat prstýnky s dostatečným předstihem, nejméně 3 měsíce před svatbou, a výběr neunáhlit. Přece jen se právě snubní prsteny stanou ozdobou vašich rukou po dobu desítek let. Stejně tak, jako se mění móda v oblasti svatebních šatů, mění se i trendy snubních prstenů. Ty vám poodhalí nová kolekce snubních prstenů pro rok 2019 Eternity, z naší dílny Danfil.

A žili spolu šťastně až navěky

Co se skrývá pod názvem kolekce Eternity? Možná vám něco napoví český překlad tohoto názvu, jenž znamená „věčnost“. A právě věčnost je s láskou na celý život nerozlučně spjata stejně tak, jako svatební den se snubními prsteny.

Třpyt rukám sluší

Ženy na třpyt drahých kamenů nedají dopustit a právě jimi je kolekce snubních prstenů Eternity poseta. Na své si tak přijdou všechny nevěsty, které chtějí své okolí oslnit třpytivými kameny vsazenými do bílého zlata.

Snubní prsteny Danfil

S prsteny Danfil nezískáte jen velmi kvalitní a trendy snubní prsteny, ale také doplňkové služby v podobě rytiny na snubní prsteny zdarma, luxusní dárkovou krabičku v bílé barvě se zlatým logem Danfil a v případě nákupu snubního prstene s diamantem i certifikát pravosti kamene. Přejete si snubní prsteny přesně podle vašich představ? Žádný problém, vyrobíme vám šperky na zakázku přímo podle vašich představ.

Navštivte naše nové stránky

Nemůžete se výběru snubního prstenu, jenž je symbolem vaší lásky, dočkat? Prohlédněte si bohatou nabídku na našich nových webových stránkách www.danfil.cz/snubni-prsteny a vyberte si ten, který vám padne do oka.

Vyberte si kolekci – stačí kliknout na obrázek☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟

Snubní prsteny Basic

Snubní prsteny Casting

Nebyl nalezen žádný komentář