Zimní svatba jako z pohádky

Zimní svatba

Svatba je pro většinu lidí spojena s jarním, či letním obdobím. Proč mít tedy svatbu v zimě? Kouzelná zima je zahalena nejen do třpytu sněhu a dýchá na nás neodolatelnou vánoční atmosférou, skrývá také mnohé výhody.

Nevěsta v bílém, třpyt sněhu, vůně cukroví,

že to bude svatba kouzelná, zimní doba napoví.

Zimní pohádkovou svatbu známe například z nejkouzelnější pohádky Tři oříšky pro Popelku a není pochyb o tom, že byla opravdu magická. Zimní období nabízí mnoho volných termínů oddávajících i míst, která jsou v jarním a letním období beznadějně obsazena. Navíc se nemusíte bát, že se vám horkem rozteče dort, nebo krémy v cukroví. Vaší vysněné pohádkové svatbě tedy nic nebude bránit.

Tři oříšky pro Popelku

Třpyt, ze kterého oči přecházejí

Zimní období přímo hraje nádhernými svatebními barvami, bělostný sníh, který se třpytí jako diamant a nevěsta v bílém, spojení, které na svatebních fotografiích vytvoří něco neobvyklého a magického. Nechte vyniknout také svůj snubní prsten, jehož třpyt vám navždy připomene vaši kouzelnou zimní svatbu. Nechte se unést symbolem nekonečné lásky na www.danfil.cz/snubni-prsteny. Toho pravého už máte, teď je čas najít ten pravý snubní prsten.

Snubní prsteny z bílého zlata

Plápolající krb a vůně svařeného vína

Nejen vy, ale také vaši svatební hosté nikdy nezapomenou na netradiční svatbu, kterou budou mít navždy spojenou s vůní jehličí, svařeného vína a romantikou, kterou zimní období přímo přetéká. Zlatá, stříbrná, bílá i červená jsou barvy, které budou v dokonalém souladu se zimním obdobím. Využíjte zimního období naplno a nazdobte stoly voňavým jehličím, vločkami a oblíbenými perníčky, zahřát se můžete svařeným vínem, nebo punčem, který je neoblíbenějším zimním nápojem.

Snubní prsteny žluté zlato

Zimní radovánky

Zimní svatbou nadchnete i nejmenší svatební hosty, dovádění ve sněhu přece patří mezi jedny z nejoblíbenější dětských her. Toužíte po povozu s koňmi? Pohádkovou inspirací se vám může stát vánoční pohádka Mrazík a Nastěnka. Sáně a koně vyrazí všem svatebčanům dech.

Mrazík - Nastěnka

 

Nebyl nalezen žádný komentář