Zima klepe na dveře

Zima klepe na dveře

Z-z-z-zima? Že vždycky v zimě drkotáte zuby a snažíte se všemožně zahřát? Že pro vás tlustá péřová bunda není vhodným řešením, protože nechcete ani v chladných dnech ztratit svou ženskost a půvab? Vsaďte na stylové čepice, elegantní klobouky i hřejivé čelenky a svůj zimní outfit dolaďte třpytivými náušnicemi a prsteny, které rozzáří i ten nejzachmuřenější den a svými tvary i třpytem vám připomenou to, co je na zimě nejkrásnější.

Není čepice jako čepice

Čepice a elegance? Tato slova jdou dohromady díky aktuálním trendům čím dál tím lépe. Nepřeberné množství dostupných barev a materiálů vám umožní doladit svůj outfit do posledního detailu. Vsázíte na klasickou francouzskou eleganci? Sáhněte po stylovém baretu, který je jedním z letošních trendů. Také pletená čelenka zdobená nejrůznějšími aplikacemi je doplňkem, který zahřeje a zároveň působí velmi žensky a elegantně.

Elegance jménem Klobouk

Klobouk je velmi specifickým doplňkem, který je považovaný za kulturní a sociální symbol. Věděli jste, že je 15. leden mezinárodním dnem klobouků? Klobouk utváří pomyslnou zlatou tečku každého outfitu a už dávno neplatí, že je vhodný pouze k elegantnímu stylu. Oblečte si kabát a rifle, nasaďte klobouk a můžete vyrazit do ulic. Klobouk vás navíc ochrání před deštěm i studeným větrem. V zimě můžete sáhnout po kloboucích z tužších materiálů i pletených kloboucích, které vás zahřejí.

Ozdobte svou ruku prstenem

Prsteny s diamanty rozzáří i ten nejzachmuřenější den a za každé příležitosti podpoří ženskost a eleganci. Sáhněte po prstenech v barvě zimy. Stříbrná barva a třpyt bílých diamantů vám vždy připomenou krásu sněhových vloček.

Briliantový prsten

Zima a náušnice? Ano!

Ani v zimních dnech byste neměla zapomínat na náušnice, které budou vypadat dokonale také v okamžiku, kdy si nasadíte již zmíněný baret, klobouk nebo čelenku. V letošním roce jsou v módě originální náušnice, takže se nebojte sáhnout ani po nápaditějších kouscích.

Briliantové náušnice

Nebyl nalezen žádný komentář