Únor, měsíc zamilovaných

Únor měsíc zamilovaných

Únor je měsícem, který patří zamilovaným nejen kvůli tomu, že datum 14. 2. připadá na svátek svatého Valentýna, tedy svátek lásky. Zasněžený měsíc, kdy si zamilovaní lidé můžou společně bez výčitek zalézt pod deku a užívat si vzájemnou blízkost, jednoduše zamilovaným přeje. Hořící krb a zasněžená příroda také vytváří nezaměnitelnou atmosféru pro romantickou žádost o ruku nebo zimní svatbu. Bude únor přát také vaší lásce?

Zakroužkujte si v kalendáři 14. 2.

Svátek svatého Valentýna, den, který přeje zamilovaným. Pro někoho je to však jen další příležitost k vyjádření lásky. Ať už máte vztah k tomuto dni jakýkoliv, neměli byste na něj zapomenout. Vaší polovičce, která dělá váš život krásnějším, jistě udělá radost polibek, kytice nebo krásný šperk.

Briliantové srdce

Měsíc, který přeje žádosti o ruku

Jak už jsme naznačili v úvodu, měsíc únor je ideálním obdobím pro romantickou žádost o ruku. V případě, že před svou vyvolenou pokleknete na svatého Valentýna, bude vaši žádost doprovázet romantická atmosféra, která je s tímto dnem spojena. Svou milou však můžete požádat i v jiný den. O nezaměnitelnou atmosféru se postará také zasněžená horská chata.

Zlatý prsten s diamanty a rubíny

Zimní svatba

Zimní svatby jsou čím dál víc oblíbenější. I když většina párů stále dává přednost teplejším měsícům, zima má rozhodně něco do sebe. Největší sněhová pokrývka je u nás naměřena právě v únoru, takže je velmi pravděpodobné, že se nádhernou kulisou vaší svatby stane třpytivý sníh. Vzpomínky na váš den budou jednoduše jako vystřižené z pohádky. A svatebními fotografiemi se zasněženou krajinou každého okouzlíte.

Nebyl nalezen žádný komentář