Trendy snubní prsteny pro rok 2017

Nové trendy Danfil

Každý rok udává nové trendy, nejen v módě, ale i v oblasti snubních prstenů. A rok 2017 nebude výjimkou. Ať už jsou však trendy jakékoliv, při výběru snubních prstenů je nejdůležitější, aby s těmito třpytivými symboly lásky byli spokojeni jejich hrdí majitelé. A že nabídka snubních prstenů nezná hranic. Stále nad výběrem váháte? Pojďme si tedy představit trendy těchto jedinečných prstenů pro rok 2017, nechte se inspirovat a unášet jejich krásou.

Bílé, žluté, nebo…růžové!

Bílé i žluté zlato jsou stálicemi při výběru snubních prstenů. Ke slovu se ale v poslední době hlásí také zlato růžové, které je jemné a zajímavé. Růžové zlato je také k dostání v kombinaci s tradičním žlutým i moderním bílím zlatem. Teplé růžové tóny prstenu navíc budou skvěle lichotit vaší pokožce.

Bílé a růžové zlato

Ve třpytu diamantů

K věčné lásce patří prsten jako symbol nekonečné lásky a k prstenu? Přece věčné diamanty. Rok 2017 rozhodně nebude s diamanty troškařit. Sáhněte po řadě malých diamantů po celém obvodu, nebo přední straně prstenu. Tyto nádherné kameny umístěné těsně vedle sebe vytvoří oslňující třpytivý pás, který na sebe strhne pozornost všech očí.

Snubní prsten s diamanty

Poskládejte si svůj prsten snů

Velké oblibě se těší tenké prstýnky s řadou diamantů, které se skládají na sebe a vytváří tak zdánlivě jeden prsten složený s několika diamantových pásků. K tenkému zásnubnímu prstenu tak může postupně přibýt prsten jako dárek k výročí, či k narození dítěte. Díky tenkým diamantovým prstenům si netvoříte jen módní kousek, vytvoříte si dokonalý příběh vašeho života, který budete mít stále na očích.

Prsten z bílého zlata

Trojka se stane číslem vašeho srdce

Dalším výrazným trendem snubních prstenů pro rok 2017 je kovový kroužek ozdobený třemi diamanty. Diamanty na prstenu jsou výrazné, ale elegantní a vhodné ke každé příležitosti. Na ruce ženy budou zářit na míle daleko.Zlatý snubní prsten

Nechte se unést vintage stylem

Vintage styl je v módě již několik let a není také divu. Prsteny inspirované minulou dobou mají kouzlo a nezaměnitelný šarm. Vsaďte na vzhled prstenu, který dokázal učarovat již generace před vámi.

Zlatý prsten bílé zlato

Zásnubní i snubní hezky pospolu

Dříve nebylo obvyklé nosit snubní prsten i zásnubní prsten na jednom prstu nad sebou, ženy dříve dokonce tyto dva prsteny nechávaly svařit do jednoho. V současné době však trendy udávají jiný směr a ukazují, že mezera mezi zásnubním a snubním prstenem je žádoucí a zajímavá.

Prohlédněte si naše snubní prsteny. Poradíme vám, jak je správně sladit nebo vyrobíme snubní prsten přímo na míru dle přání.Zásnubní a snubní prsten

Nebyl nalezen žádný komentář