Tipy na sladěné snubní prsteny pro páry

Sladění prstenů

Rozhodli jste se udělat váš vztah oficiálním a říct si přede svědky své ano. Napadá vás lepší způsob připomenutí vzájemného závazku, než sladěnými snubními prsteny? Někomu to možná může připadat nudné, ale pozor, snubní prsteny totiž nemusejí být zcela totožné. Mohou spolu ladit, ale zároveň se odlišovat, doplňovat se – zkrátka přesně jako vy dva! Pokud se tedy nechcete spokojit s klasikou, nebojte se zapojit trochu kreativity. Zde je několik inspirací pro začátek!

Jeho & její

Oblíbeným trendem je zvolit mužskou a ženskou verzi téhož prstenu. Mnoho lidí volí prsteny ze stejného kovu a v tomtéž provedení, avšak s variantami designu pro „něj“ a pro „ni“. Můžete si například vybrat prsteny s odlišnou povrchovou úpravou, dámský lesklý a pánský matný, nebo si nechat zhotovit užší ženskou verzi, zatímco mužská verze prstenu bude širší s jednoduchým a masivním zakončením. Dámský prsten může být zdoben brilianty.

Rytiny

Nejvíce romantickým způsobem, jak propojit snubní prsteny, jsou rytiny. Je to výmluvné a velmi osobní. Nechat si na prsteny vyrýt datum vašich zásnub či krátký symbolický citát je velmi krásné a sentimentální.

Více se dává přednost ručnímu rytí, ale to může být dražší než strojové. Plánujte dopředu, jelikož vyhotovení může zabrat jeden den až jeden měsíc, záleží na prodejci.

Shodné kovy

Rozhodnout se pro stejný kov na vaše snubní prsteny je jednoduchý a přímočarý způsob, jak mít prsteny odlišné a současně pasující jeden k druhému. Na snubní prsteny se používá řada kovů, od palladia, zlata či platiny, až po prvotřídní stříbro. Nechte si udělat prsteny dle libosti, s použitím různých kamenů či vzorů, přitom však ze stejného kovu.

Zlaté snubní prsteny

Stejné a zároveň jiné

Snubní prsteny začínají být čím dál tím více univerzální. Některé páry se odklánějí od obvyklých profilů a dávají přednost méně tradičním tvarům. Ať už zvolíte pro dámský prsten diamant nebo jiný drahokam a pro pánskou variantu rytí či smaltovaný povrch, je překvapivé, jak snadno docílíte toho, aby se vaše prsteny podobaly a přitom byly každý jiný. To, že se samotné prsteny odlišují, ale spojuje je, že jsou vysázeny stejným typem drahokamu, můžeme nazývat „vědomím propojením“ vašich stylů.

Prsteny z bílého zlata

Vaše snubní prsteny vyprávějí příběh – příběh lásky a trvalé věrnosti. Pokud si pořídíte sladěné prsteny, je to krásná připomínka vašeho příběhu. Oba jste dvě různé osobnosti, které spolu přes všechny odlišnosti souzní. Bez ohledu na to, jaký styl si vyberete, ujistěte se , že je to ideální verze právě pro vás dva.

Zdroj: www.ritani.com

Nebyl nalezen žádný komentář