Články se štítkem

‘snubní prsteny’

Svatební soutěž, která potěší každou nevěstu

Svatební soutěž, která vás potěší
Zlaté snubní prsteny s diamanty

Staňte se součástí svatební soutěže dodavatelů i vy!  Na našem Instagramu nyní probíhá soutěž o zajímavé ceny. Získejte slevu 50 % na naše snubní prsteny Danfil, které svým precizním zpracováním a nadčasovým vzhledem okouzlí na první pohled, slevu 50 % na fotografa, díky kterému si uchováte vzpomínky navždy, svatební župánek ve kterém se budete cítit jako královna, ještě před tím, než si obléknete vaše svatební šaty, krásnou ozdobu do vlasů a svatební podvazek, které dotvoří váš svatební outfit.

Číst článek
Nebyl nalezen žádný komentář

Kolekce snubních prstenů Exklusiv

Snubní prsteny

Letošní svatební sezona byla více než hektická, my jsme ale nezaháleli a vytasili se s novou kolekcí snubních prstenů, kterými můžete stvrdit svou lásku. Pokud patříte mezi páry, které museli svůj velký den přesunout na příští rok, máte alespoň spoustu času na průzkum novinek.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Perfektní jarní svatba bez stresu a s grácií

Jarní svatba

Nový rok, s ním nová přání a předsevzetí a taky spousta plánů. Jestli je jedním z nich i vaše svatba, měla by být dokonalá. Chcete to vy, všichni vaši milovaní a rozhodně i my. Jak vám k tomu pomůžeme? No přece našimi tipy! Můžete se v klidu usadit, uvařit si kávu, zapálit svíčku a začíst se do prvního článku ze série svatby podle ročního období.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Eternity, trendy ve světě snubních prstenů

Snubní prsteny eternity

Svatba je jednou z největších událostí v životě páru a je neodmyslitelně spojena se šperky, ať už v podobě zásnubních prstenů, svatebních šperků, které dokonale ladí ke svatebním šatům, nebo v neposlední řadě snubních prstenů. Rok od roku se trendy snubních prstýnků mění, jaké jsou ty pro rok 2019?

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Jak vybrat ten pravý pánský snubní prsten?

Jak vybrat pánský snubní prsten

Co se týče mužů a světa šperků, co do počtu jsou na výsluní především pánské snubní prsteny. Ty jsou symbolem lásky, věrnosti i pevného spojení mezi dvěma lidmi, kteří si řekli své „ano“. Protože snubní prsten není otázkou jen jedné sezóny, ale v tom nejlepším případě celého života, je důležitý jeho pečlivý výběr. Snubní prsteny by se měly vybírat s dostatečným předstihem. Zamyslet byste se měli při výběru především nad materiálem, šířkou, stylem a velikostí.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář